Musik til døende og deres pårørende.

 

At være uhelbredeligt syg, sætter gang i mange tanker og følelser hos både den syge og de pårørende, som kan være svære at håndtere hver for sig og sammen.

Med fløjtens intuitive musik hjælper jeg med at skabe en ramme omkring et smukt og værdigt afskedsritual, hvor den uhelbredeligt syge og de pårørende sammen finder fred, kærlighed, ro til at sige farvel, give slip og finde et fælles møde med det åndelige på jeres helt egen måde.

Fløjten vil fortælle en musikalsk livshistorie, som vil berøre og forløse og finde alt det smukke frem, som var og som ER.

 

Fløjtens smukke toner hjælper med at:

  • få vendt de negative tankemønstre
  • slippe evt smerter for en stund
  • give en dyb afspænding
  • lidt glæde
  • indre ro
  • mere livskvalitet.

 

I vil føle en kærlighed og samhørrighed uden at skulle sætte ord på, men bare være i nærværet og nuet. Et stemningsfuldt rum vil blive skabt til et farvel med værdighed og kærlighed.

“Trine formår, at sætte toner på det hele: kærligheden, sorgen, smerten, taknemmeligheden, troen og håbet.”

Jeg kommer ud i eget hjem, på sygehuset eller hospice med min fløjte.

Har tidligere været hos Enhed for Lindrende Behandling, Aarhus Universitetshospital, hvor jeg spillede for de uhelbredeligt syge i deres hjem, samt Hospice Søholm.

 

Udtalelse fra Enhed for Lindrende Behandling v.Århus Universitetshospital

“Trine indfriede til fulde vores forventninger til mulighederne i musikken. Patienter og pårørende udtrykte netop, at musikken blev et frirum fra fokus på sygdom til fokus på livet, en vej til” at få fat på sig selv” – og i hinanden, idet musikken kunne give mod til at tage fat på svære følelsesmæssige aspekter.

Ud over at være en dygtig fløjtenist er Trine et meget empatisk menneske med en fin fornemmelse af de mennesker, hun omgås, så alle patienter og pårørende udtrykte glæde ved besøget.”

 

Pris: 995 kr. Vælger I, at jeg også skal spille til afsked i kirken, så får I det samlet til 2400 kr.

 

Musik til begravelsen/bisættelsen

Ønsker du et særligt og smukt farvel til en af dine kære, så kommer jeg og spiller i kirken, kapellet eller hvor højtidligheden holdes.

Det kan være musik, som har betydet meget for den afdøde,  jeg finder noget smukt og passende klassisk musik eller det kan være intuitiv fløjteheling, som passer til afdøde og alle pårørende.

Ring og få en uforpligtende snak på tlf 61 30 55 28

Pris: 1800 kr

 

En lille udtalelse:

Kære Trine. Af hjertet tak for det smukke, smukke musik du gav os og vores mor i går i Marie Magdalene Kirke. Det var mere, end vi kunnet have ønsket, og det blev beundret af alle i kirken. Tusind tak.

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

En tanke om “En værdig afsked

  1. Pingback: Hvad sker der, når vi ikke får sagt farvel? - Sjælens tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *