Unikt energiløft af dig og dit hjem.

 

Hvordan er energien i dit hjem? Bliver du glad og let om hjertet, når du træder ind ad døren, eller føler du dig ramt af en træt, tung, trist og dyster energi?

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv, er at have et hjem, hvor du – og andre – føler sig velkommen, og hvor du mærker en fred, ro, varm, kærlig og god energi. Det påvirker både dit humør, din energi og dit fysiske velvære.

Jeg tilbyder som noget helt unikt at forvandle rumklangen og vibrationerne i dit hjem og alle dets beboere.

Du vil efterfølgende opleve:

  • En mere kærlig energi i familien
  • En god lys energi i huset
  • Varme
  • Større ro
  • Mindre stress og træthed
  • Bedre fysisk velvære

 

Al energi er en vibration, og alle vibrationer har en lyd. Lyd ændrer et energifelts vibration.

 

Jeg sender fløjtens smukke toner rundt i hele huset samtidig med, at de tilstedeværende får en fløjteheling på både krop og sjæl. Hvis alle ikke kan være tilstede under rensningen, så fortvivl ikke for jeg trækker dem med ind i energien. Både bolig og beboere bliver fyldt med det smukkeste kærlige lys og en skøn vibrerende klang, der vil løfte energien på flere planer.

Jeg starter med at stille ind på boligen hjemmefra, hvor jeg sandsynligvis modtager “beskeder” om, hvor der er en dårlig energi, og derefter ankommer jeg til huset/lejligheden, hvor jeg renser med klangskål og min fløjte.

 

En kunde skrev efterfølgende:

” Fornylig er jeg flyttet ind i en helt nyistandsat taglejlighed, som er i en ældre ejendom. Få dage efter registrerer jeg at der forskellige steder er en speciel og ubestemmelig lugt, indimellem. Særlig er den i et bestemt hjørne i den ene stue. Hvorfor mon?

Alle døre i boligen er åbne så lyden fra Trine’s fløjte kan bevæge sig frit. Hvor smukke toner der dog kommer fra fløjten….først dybe og rolige, senere meget høje og på et tidspunkt vibrerende, som om noget tvinges væk og ud.

Selv får jeg først kuldegysninger på en måde så jeg mærker taknemmelighed over at jeg modtager denne healing. Det begynder at føles som om jeg bliver renset fra mine fødder og op, som om havet skyller sin rensende virkning ind over mig. Ved mit halschakra løsnes en lille rest af noget som opløses. Tårerne triller lidt og jeg bliver behageligt rørt med nogle følelser som bare er og som jeg ikke behøver at forholde mig til.

Der er en lethed i min bolig, den føles frisket op og jeg bemærker at lugten er væk.”

 

Hele seancen tager ca 1 – 1 1/2 time og din investering i en energierensning er 1195 kr incl kørsel i en radius af Hornslet på 40 km. Kørsel ud over 40 km koster 2 kr pr km.

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20