Vejen til dit hjerte

 

En fortælling fra hjerte til hjerte med nærvær, livsglæde og livskvalitet.

Den intuitive musik supplerer det talte og vil være med til at gøre en forskel. Her vil blive skabt et rum til blot at være, og dermed en større indre bevidsthed.

Jeg vil komme med eksempler på, hvordan man kan bruge musik i hverdagen eller i sorgarbejdet, således at alle deltagerne får noget konkret med hjem.

Foredraget kan tilpasses efter jeres ønsker.

Varighed ca 60 – 120 min

Klik nedenfor og læs om mine standardforedrag.

Vejen til dit hjerte

Et musikalsk foredrag om en udviklingsrejse gennem sorg til sjælskontakt og livsformål.

Jeg fortæller om min fantastiske rejse fra professionel klassisk fløjtenist til intuitiv fløjtespiller.

At miste et menneske vi elsker, er noget vi alle kommer til at opleve. Min erfaring er, at hvis vi tør være åbne og modtagelige, så gemmer der sig nye muligheder og indsigter i sorgen.

Da jeg selv var klar, efter års sorgbearbejdelse af tabet af min datter, viste der sig en spændende ny verden for mig og min musik.

I dag bruger jeg de meditative toner fra sjælen til at hjælpe andre mennesker i sorg, åbne hjerter, skabe udvikling og få mine kunder/klienter til at se DERES unikke kompetencer.

Jeg fortæller om mine oplevelser fra hospice, Det palliative Team, plejecentre og hele foredraget bliver krydret med små stykker fløjtemusik, og slutter med en meditativ hjerterejse

Foredraget er tidligere holdt: Folkekirkens Hus/Ålborg, Gimsing Sognehøjskole, Ok-klubben Holstebro, Y´mens Club, Skt Johannes kirke, Tidslerne, Vågetjenesten m.fl.

Kære Trine
Tusind tak for en “hjertevarm” og meget smuk formiddag den 6. okt. i Gimsing Sognehøjskole, Struer.
Det veltilrettelagte foredrag – krydret med fløjtetoner, en enkelt sang og digte, blev en dejlig og berigende oplevelse,
Det kom fra hjertet og gik til hjertet.
Tak. Karen Frølund.

 

Pris: 4500 kr + statens kørselstakst

Til klinikker

Ønsker du at give dine kunder og klienter en helt unik oplevelse med fløjtehealing, så kommer jeg gerne og fortæller og inspirerer mindre grupper.

At tage skridtet fra at være en professionel klassisk fløjtenist, som ALTID skulle have noder for at kunne spille, til nu at være en kanal for healende sjælsmusik var SÅ grænseoverskridende, sprængte alle mine forsvarsværker, bragte mig ud af komfortzonen og blev til en kæmpe udviklingsrejse. Jeg har været vidt omkring for at finde MIT livsformål, og jeg deler med glæde ud af mine erfaringer, mine værktøjer, op – og nedture til inspiration for deltagerne.

Foredraget slutter af med en fløjtehealing, som bringer lytterne nærmere DERES inderste drømme og DERES sjæls lys.

Pris efter aftale.

Ønskes foredraget som en workshop, så er der også mulighed for det. Kontakt mig venligst for mere info.

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *