Fjernhealing, englekort og CD/Mp3

 

Jeg tilbyder også fjernhealinger, så du kan sidde derhjemme og modtage en rensning.

Jeg tjekker om dine chakraer er i balance, og sender dig masser af lys, kærlighed og healing langt ind i dine celler. Jeg hjælper dig, så du får sluppet gamle mønstre, og dermed bedre kan høre dine egne visdomsord.

Det foregår på den måde at jeg stiller mig til rådighed, som en åben kanal, for det som lige netop DU har brug for, mens du ligger eller sidder stille, hvad der nu passer dig bedst. Du skal blot være modtagelig i ca 15 min, og efterfølgende får du en mail med healingens budskaber.

Også børn har meget stor glæde af en fjernhealing. Det kan oftest være nemmere, og de er måske mere modtagelige, end hvis de skal ud af døren og møde et fremmed menneske.

Pris 400 kr

Fjernhealing + englekortlæsning:

Ønsker du en fjernhealing med efterfølgende englekortlæsning på det, som kommer frem under healingen?

Pris:  550 kr. Du sparer 150 kr.

Fjernhealing + CD/Mp3:

Ønsker du en fjernhealing med en personligt indspillet fløjtehealing på CD eller Mp3 – fil til evigt eje, som passer til det, der kom frem under fjernhealingen?

Pris:  650 kr. Du sparer 150 kr.

 

Fjernhealing, englekortlæsning og CD:

Du kan også vælge hele pakken, så du virkeligt får sat skub i energierne, får afbalanceret dine chakraer og svar på dine indre spørgsmål.

Din investering for alle 3 ting: 900 kr. Du SPARER 200 kr.

 

Jeg har været så fantastisk heldig at modtage en healing og et englekort. Begge dele sad lige i skabet. En healing der åbnede mit hara- og hjertechakra og gav mig den funklende lyshealingskugle der varmede hele mit energicenter op og løsnede. Kortet passede perfekt til den situation jeg står i på nuværende tidspunkt og det bekræfter mig i mit lysarbejde og min fremtid. Jeg har kun alt det bedste at sige om Sjælens tone. Lise

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag en GRATIS lydfil med en fløjtehealing af dit Hjertechakra i din indbakke: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20