Musik til døende og pårørende.

At være uhelbredeligt syg, sætter gang i mange tanker og følelser hos både den syge og de pårørende, som kan være svære at håndtere hver for sig og sammen.

Med fløjtens intuitive musik hjælper jeg med at skabe et smukt afskedsritual, hvor den uhelbredeligt syge og de pårørende sammen finder fred, kærlighed, ro til at sige farvel, give slip og finde et fælles møde med det åndelige på jeres helt egen måde.

 

Fløjtens smukke toner hjælper med at:

  • få vendt de negative tankemønstre
  • slippe evt smerter for en stund
  • give en dyb afspænding
  • lidt glæde
  • indre ro
  • mere livskvalitet.

 

I vil føle en kærlighed og samhørrighed uden at skulle sætte ord på, men bare være i nærværet og nuet.

Jeg kommer ud i eget hjem, på sygehuset eller hospice med min fløjte.

Har tidligere været hos Det Palliative Team, Aarhus Universitetshospital, hvor jeg spillede for de uhelbredeligt syge i deres hjem, samt Hospice Søholm.

 

Pris: 1800 kr + kørsel. Vælger I, at jeg også skal spille til afsked i kirken, så får I det samlet til 2900 kr.

 

Musik til begravelsen/bisættelsen

Ønsker du et særligt og smukt farvel til en af dine kære, så kommer jeg og spiller i kirken, kapellet eller hvor højtidligheden holdes.

Det kan være et stykke musik, som har betydet meget for den afdøde,  jeg finder et smukt og passende stykke klassisk musik, eller jeg kanaliserer en intuitiv fløjteheling ned, som passer til afdøde og alle pårørende.

Ring og få en uforpligtende snak på tlf 61 30 55 28

Pris: 1800 kr + statens kørselstakst

 

En lille udtalelse:

Kære Trine. Af hjertet tak for det smukke, smukke musik du gav os og vores mor i går i Marie Magdalene Kirke. Det var mere, end vi kunnet have ønsket, og det blev beundret af alle i kirken. Tusind tak.