Healing fra hjerte til hjerte.

  • Trænger du til nye indsigter i dit liv?
  • Har du lukket for dit hjerte og din indre visdom?
  • Er du ofte træt?
  • Er du stresset?
  • Føler du at livet er gået i stå?
  • Sidder du fast i en sorg?
  • Trænger du til FORANDRING?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er fløjtehealing noget for dig.

Hos sjælens tone bliver du mødt med varme, nærvær og kærlig omsorg, mens mine hænder og derefter fløjtens smukke toner åbner op for dit hjerte, og dermed vejen til en større bevidsthed og indre visdom.

Musikken sender vibrationer ind i dit energifelt og vækker din indre kraft. Den åbner dit hjerte og bringer dig i kontakt med din sjæl, så du SELV finder frem til din indre gudinde, og dermed kan manifestere det, DU ønsker dig af livet.

Jeg ser ofte billeder og får beskeder ind undervejs i healingen, som jeg selvfølgeligt fortæller dig bagefter, men det vigtigste er, hvad DU ser og mærker. Musikken guider dig frem til svarene, som altid, findes i dig selv.

En ny og spændende rejse, fyldt med udvikling, indsigter og forandringer, er begyndt

Jeg anbefaler 3 – 4 sessioner, for rigtigt at få sat gang i DIN indre process

 

Resten af januar modtager du en GAVE , når du booker en tid til fløjtehealing. Gaven er de 7 chakrahealinger på lydfil til en værdi af 199 kr.

 

  • Din investering for ca 1 – 1,5 times behandling er 900 kr.

Vælger du en pakke med 4 sessioner, får du den til KUN: 2700 kr

Dvs du får den 4. gang gratis.

 

“Min fornemmelse sagde mig, at du var den rigtige, dels ved det var healing, og som sagt havde du en udståling, som jeg måtte møde. Jeg vidste med det kaos, som jeg havde inden i, måtte jeg have vejledning og hjælp. Da jeg gik fra dig, var det med ro og en fornemmelse af, det skulle nok gå, jeg kender ikke svaret på hvordan, men jeg ved det ordner sig til det bedste, og det er fantastisk.” Jette

 

NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT – NYT

 

Du kan nu vælge at “nøjes” med en almindelig healing, hvor jeg genopretter balancen i din krop og tjekker dine chakraer, så energierne kan strømme frit. Evt blokeringer i kroppen bliver løsnet op, så du føler en dyb afslapning og velvære.

1/2 times healing til: 399 kr.

 

Behandlingerne foregår i Hornslet, hvor jeg glæder mig til at tage i mod dig.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine bedste tips til at slippe frygt, tvivl, bekymringer, lavt selvværd og istedet blive fyldt op med råstyrke, kærlighed og flowhttp://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

 

“Når vores hjerter åbner sig, begynder vores talenter og gaver at blomstre” Marianne Williamson