Fløjten i Kirken til bl.a. gudstjenester og natkirke.

 

Skab en helt unik stemning i kirkerummet med intuitiv fløjtemusik.

Smukke, blide og omfavnende fløjtetoner til musikgudstjenester, aftenstund, natkirke eller andre særlige anledninger. Sjælens tone tilbyder både at spille post – og præludium med organisten samt meditativ musik f.eks under nadveren, efter prædiken, navneoplæsningen til Alle helgen, under lystænding eller sammen med en læsning. Kun fantasien sætter grænser. Fløjtens smukke toner vil understøtte dagens/aftenens budskab, og skabe en helt særlig stemning i kirkerummet.

 

Udtalelse fra Tirstrup Kirke:

“Til gudstjenester i Tirstrup Kirke har Smillah flere gange glædet mange mennesker med hendes ufatteligt smukke fløjtespil, der går lige ind i sjæl og krop hos kirkegængerne. Til Alle Helgen kommer mennesker, der har mistet én de elsker, og Smillah formår i den sammenhæng, at sætte toner på det hele: kærligheden, sorgen, smerten, taknemmeligheden, troen og håbet.

Dette forår spiller Smillah ved tre aftengudstjenester, hvor mennesker kommer til kirken midt i hverdagen, for at finde ro og en følelse af sammenhæng. Her er Smillah en fantastisk samarbejdspartner, da hun med fløjten er meget hurtig til at fange den stemning, som de bibelske tekster og salmerne rummer. De blide og omfavnende toner fra fløjten følger ordene om kærlighed og tilgivelse på vej, – helt ned til os alle på
kirkebænkene.
Mariann Kristiansen, Præst ved Tirstrup Kirke”

 

  • Pris ved gudstjeneste: 3500 kr + statens kørselstakst
  • Pris ved natkirke e.lign af 1/2 times varighed: 2000 kr + statens kørselstakst
  • Pris ved koncert sammen med kor: 4000 kr

En natkirkegænger i Vor Frue Kirke/Århus skrev efterfølgende: 

“Nød det så meget og tog både fløjtens klang og sangens betydning med mig i mit hjerte videre ud i december natten. Fortsat Meget berørt.”

 

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20