HJERTEMEDITATION.

Helle Bhavanti Nielsen og Trine Geltzer Dinesen tilbyder guidede hjertemeditationer til kirker med healende fløjtetoner fra sjælens dyb.

                                                                                                                           

Aftenen starter med et præludium på orgel, en salme og derefter vil  Helle Bhavanti Nielsen lave en guidet Ærkeengelmeditation, som giver balance og ro i sjæl og krop, så du kan slippe dagens gøremål, stress og jag. Via dit åndedræt kommer du helt ind i kroppen og finder ro både fysisk og psykisk.
Under ærkeenglemeditationen inviteres du til at synge med på hver af de 4 ærkeengles vokale lyd. Du er også velkommen til blot at lytte og mærke, hvad lyden gør i og ved dig.

Denne meditation går stille og roligt over i en fløjtehealing, hvor deltagerne med fløjtens smukke toner får åbnet op for deres hjerter, og vil dermed finde ind til en indre glæde og fred. Nogle mennesker har svært ved at turde stilheden i sig selv, men her er den beroligende musik en stor hjælp.

Efterfølgende vil der være nogle minutters stilhed, hvor man kan reflektere over det, der måtte komme til én. Præsten siger en bøn, og vi slutter af med en salme og et postludium.

Dette er et forslag til gangen i en smuk aften, men vi tilpasser os selvfølgeligt kirkens behov.

Varighed: 60 min.
Pris: 5000 kr + statens kørselstakst

 

Helle Bhavanti Nielsen:

Uddannet Nordlys massagelærer på Nordlys Centeret i Silkeborg i 1993 og arbejdet med massage og Reiki Healing både på egen klinik i Århus og på en special skole.
Siden 2009 har jeg også arbejdet med lyd og lydens healende kraft; gået 3 år på Mysterieskolen, Gilalai hos Githa Ben-David og Lars Muhl. Og i 2014 begyndte jeg at give lydhealinger, hvor jeg både bruger vokal lyd, syngeskåle, didgeridoo og mine håndbyggede trommer. Jeg er taknemmelig for at dele lyd med mine medmennesker og glædes over lydens vibrationer og healende virkninger.som giver ro i sjælen, så vi slipper dagens tanker, dagens gøremål, stress og jag. Via vores åndedræt kommer vi helt ind i kroppen, og får ro både fysisk og psykisk.

 

Trine Geltzer Dinesen:

Uddannet klassisk fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992, og har siden da undervist på musikskoler, været freelancemusiker og spillet i diverse sammenhænge. Har de sidste 5 år haft sin egen virksomhed Sjælens tone, hvor hun bl.a fløjtehealer døende, pårørende, demente, og har private klienter. Der ud over holder hun foredrag rundt i hele landet om sorg og musik, og spiller intuitiv musik til gudstjenester m.m.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag en GRATIS lydfil med en fløjtehealing af dit Hjertechakra i din indbakke: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20