Smertelindring med healende hænder.

 

Som noget helt anderledes og spændende tilbyder jeg smertelindring med mine healende hænder OG Redox Signalmolekyler, som arbejder helt ned på celleplan.

Jeg starter med at løsne op for dine energier og skabe flow, så de flyder frit i hele kroppen. Derefter får du smurt Renu28 på smertestedet, som går ind og restituerer på celleplan, og jeg vil gennem mine hænder sende healing, lys, varme og masser af energi ind i den inflammation, som befinder sig i din krop, og derved forløse evt blokeringer i dit energifelt. Jeg afbalancerer også dine chakras, så alt kommer i balance på både det fysiske og mentale plan.

Du vil efterfølgende føle en dyb afspænding, en lethed i kroppen, ubetinget kærlighed og et indre velvære.

Healing er den ældste form for behandling, mennesket har brugt, og kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes ved healing.

Varighed ca 45 min velvære for krop og sjæl

Pris: 497 kr  Se sommerens TILBUD her: http://xn--sjlens-tone-b9a.dk/stress-foer-under-og-efter-din-ferie/

Køb et klippekort på 4 gange til 1487 kr. Dvs den sidste gang er GRATIS!!!!

 

Kære Trine! Jeg vil gerne takke dig for at have reddet mine juledage, hvor jeg var sendt til tælling i sofaen med et slemt lændehold. Takket være dine healende hænder og Renu28 har jeg kunnet stå oprejst siden. Det var et helt lille julemirakel – tusinde tak! kh Christina

 

Redox Signalmolekyler findes allerede i vores krop fra fødslen. Vores celler har et fantastisk værktøj til at beskytte, reparere og gendanne raske celler med – nemlig disse molekyler.  Når cellerne bliver syge, producerer de færre Redox signalmolekyler og fortsætter påvirkningerne, vil der ikke gå lang tid før kroniske sygdomstilstande i cellerne vil opstå. På denne måde er man kommet ind i en ond cirkel, hvor det kan være svært at rette op på cellerne igen.

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20