TÆND DIT INDRE LYS 

Mit mantra for 2018 er: Tænd dit indre lys!

Derfor tilbyder jeg til maj en workshop med fokus på DIT indre lys.

Vil du med ud af trædemøllens grå og kedelige energi, og i stedet få dine celler til at danse af fryd, når musikken får hele din krop til at vibrere?
Med vores stemme og fløjtens kraft vil vi sammen åbne vores hjerter, så vi kan slippe tvivl, frygt og gamle mønstre, og se på livet med nye kærlige øjne. En forårsrengøring af vores indre “hus”.

Jeg vil guide dig til at se de muligheder, som ligger gemt i DIN sjæl. Så du kan finde ind til dit indre potentiale og tænde dit indre lys. Jeg vil kærligt og blidt hjælpe din stemme FRI af blokeringer som f.eks lavt selvværd, stress og fastlåste tankemønstre, så vi sammen løfter os ind i en højere energi og vibration, og dermed får skabt et stærkt fundament.

Her skal ikke præsteres noget, det er vores fælles frirum fra dagligdagens gøremål, og det kræver ingen sangerfaring.

På workshoppen vil du modtage fløjtehealing, vi vil dele vores tanker, være stille, læse englekort, meditere og synge toner fra sjælen. Vi vil med andre ord sammen sætte gang i en proces.

Vil du med i min lille exclusive gruppe på 6 kvinder, hvor vi sammen skaber et magisk og kreativt rum??

Alle deltagere får ved tilmelding tilsendt en lydfil med healing af Hjertechakraet .

HVORNÅR: Lørdag d. 4/5
TIDSPUNKT: kl 13.30 – ca 15.00
HVOR: Eskerodvej 36C, 8543 Hornslet
PRIS: 250 kr

Skriv  til tgd@sjaelens-tone.dk at du kommer og indbetal på mobilpay 61 30 55 28 eller reg. 7110 0001797315 med teksten workshop.
Tilmelding er først gældende ved betaling, og da der KUN er 6 pladser gælder først til mølle…..

Medbring gerne din ynglings notesbog og farveblyanter.

Det skrev en tidligere deltager:
“Jeg siger mange tak. Og vil rigtig gerne være med igen, hvis du gentager succesen. Kan fortælle at jeg brummede hele vejen hjem fra Hornslet til Ebeltoft – dejlig befriende. Har været ude at gå 5 km i dag. Og hvad mødte jeg ikke en kongeørn, men en musvåge . Den fulgte med en rum tid. Tja noget er sat i gang.”

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mine bedste tips til at slippe frygt, tvivl, bekymringer, lavt selvværd og istedet blive fyldt op med råstyrke, kærlighed og flow: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20