2020 – Er du klar til en ny begyndelse og nye muligheder?

2020 står for døren, og dermed et helt nyt årti. Et årti med forandring, nye muligheder og nye begyndelser.

Er du klar???

Jeg har brugt hele 2019 på at gøre mig selv og min business Sjælens tone klar til 2020. Jeg er gået All In, har brugt al min tid og energi på at tænke stort og ud af boksen, jeg har forberedt mig både mentalt og energetisk på at skabe nye muligheder og begyndelser. Faktisk så meget så jeg næsten ikke har været social dette år, men det har været SÅ spændende at steppe op, og jeg mærker nu en klarhed og en helt anden energi i mit indre og ydre.

Jeg er SÅ klar til 2020 :-).

Jeg har givet slip på en masse frygt, begrænsninger, mindreværd og alt muligt andet gammelt skrammel, og sikke en lethed der har indfundet sig. De sidste 40 dage her i 2019 har jeg deltaget i et gruppeforløb, hvor vi sammen og hver for sig har givet slip på gamle overbevisninger, ændret på vores mindset, tankegang, energi, vibrationer og er nu klar til det nye årti med masser af nye muligheder og en ny begyndelse.

I de sidste dage inden 2020 skal jeg have lavet en årsplan for Sjælens tone, muligvis et visionboard (måske dropper jeg det i år, energien kommer jo indefra), ryddet lidt mere op i mit indre og være helt klar på, hvad jeg ikke ønsker at tage med ind i det nye årti, og hvad jeg skal have meget mere af!

Jeg glæder mig! Gør du?

En af de ting jeg rigtig gerne vil have skudt i gang i 2020 er denne gruppe for dig som bærer rundt på en sorg i dit indre.

“Trine formår at sætte toner på det hele: kærligheden, sorgen, smerten, taknemmeligheden, troen og håbet.”

Jeg brænder af hele mit hjerte for at hjælpe mennesker i sorg med at komme videre, at se lyset på den anden side og igen mærke livet.

Sjælsgruppen for dig, der har mistet kommer til at foregår i en lukket FB- gruppe, hvor du hver måned modtager:

  • En helende fløjtemeditation tilpasset dig og gruppen
  • Min kærlige sparring omkring dine tanker, følelser og behov
  • En opløftenede englekortlæsning
  • Oplæg til refleksion og diskussion
  • Gruppens kærlige og løftende energi
  • Hjerterum til dig

Som du ved (ellers læs med her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/doeden-er-da-noget-vi-taler-om/) har jeg selv gået vejen gennem sorg og smerte, og ved hvad musik kan gøre for os.

Du vil hver måned få en indre forløsning, som hjælper dig med at komme videre i livet, at kunne se lyset igen, en bedre søvn, mere positiv energi, en tro på at du vil heles igen, en dyb afspænding, glæde og mere livskvalitet.

Lyder det som noget for dig? Så er du hjertelig velkommen. Det har ingen betydning, hvor længe siden det er, du har mistet.

Din investering i en mere glædesfyldt hverdag er kun: 147 kr pr måned.

Du kan til hver en tid stoppe i gruppen, men jo længere tid du er med, jo større forløsning. Tilmelder du dig senest d. 3/1 – 2020 og for en periode på 3 mdr, modtager du en individuel fjernhealing til en værdi af 300 kr.

Du kommer med ved at indbetale beløbet på mobilpay 76140 (HUSK at skrive dit navn) og søg om optagelse i sjælsgruppen her: https://www.facebook.com/groups/1327030724129342/

Jeg ønsker dig et helt fantastisk nyt spændende årti med masser af nye muligheder og en ny begyndelse.

De kærligste hilsner og GODT NYTÅR fra Sjælens tone

Åben dit hjerte og tag kraften hjem med en GRATIS fløjteheling af dit hjertechakra, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

En kommentar til “2020 – Er du klar til en ny begyndelse og nye muligheder?

  1. Pingback: Fra hoved til hjerte, fra mørke til lys. - Sjælens tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *