Afsked og afdødekontakt i Århus C

Afskedsritual med intuitiv fløjtemusik

Har du mistet et menneske, du savner og holder af, og bærer du på en sorg dybt i dit hjerte, som du ønsker at få forløst?

Denne aften vil vi sammen tænde et lys for en vi har kær, for den eller de vi har mistet, men som stadig lever i vores hjerter.

Jeg vil med fløjtens smukke toner åbne dit hjerte, skabe kontakt til den afdøde, spille jeres fælles livshistorie og løsne op for sorgen uden ord, så smerten bliver lettere at bære. En blid og smuk forløsning, som vil hele dit hjerte, og hjælpe dig med at finde fred.

Efter fløjtehelingen vil vi skrive eller male, hvad der måtte være kommet af tanker og følelser, medbring derfor gerne din yndlingsnotesbog eller papir og farveblyanter.

Sorg har ingen alder, så om det er 1 eller 10 eller 20 år siden du har mistet, betyder ikke noget.

“Kære Trine. Vi siger tak for en fantastisk aften. Du formåede med din personlige udstråling, karisma og musikalske evner at lukke livet ind hos os igen efter tabet af vores elskede. Du fandt ind til vores hjerter og gøre os modige og stærke. Mod til at leve vores liv igen. Tak fra kursisterne i uge 25 på Vedbygaard. Kærlig hilsen
Pia Thøgersen “

Trine Geltzer Dinesen er uddannet klassisk fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium 1992, men efter hun mistede sin datter i 2002, ændrede musikken sig, og i dag spiller hun fuldstændigt intuitivt/helende for bl.a. døende, pårørende og mennesker i sorg.

Tid og sted: Onsdag d. 11/9 kl 19.00 – 20.30 i Hjerterum – Holistisk Center, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Århus C

Max 16 deltagere

Tilmelding forgår her: https://holistisk.org/events/#!event/register/2019/9/11/afsked-og-afd-248-dekontakt-ved-sj-230-lens-tone Gratis for medlemmer/150 kr for ikke medlemmer

Betaling foregår ved tilmeldingen på mobilpay 76140 og senest d. 10/9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *