Bærer du en sorg i dit hjerte?

Smukke, blide og omfavnende fløjtetoner til musikgudstjenester, aftenstund, natkirke

Bærer du på en dyb sorg i dit hjerte?

2 ting i livet er helt sikre, vi bliver født, og på et tidspunkt skal vi herfra igen. Hvad der kommer til at ske der i mellem, er noget mere uvist, MEN de fleste af os slipper ikke for at få sorgen ind i vores liv – at miste en vi har kær.

Jeg har den sidste måneds tid skrevet om sorg her på bloggen, hvor vigtigt det er at få sagt farvel på en smuk og nærværende måde, om smerte, om musikken som et vigtigt redskab i afskeden og meget mere.

I mange år har jeg haft lyst til at lave en smuk og kærlig aften for mennesker, som har mistet. Nu er tiden endelig inde til at føre drømmen ud i livet. Jeg har fundet et skønt sted i Århus, som har taget i mod min idé/min passion med åbne arme, og nu glæder jeg mig helt vildt til at lave en aften med “Afsked og afdødekontakt ved Sjælens tone”.

Bærer du en sorg dybt i dit hjerte, som du har brug for at få forløst med fløjtens smukke og helende toner, så er du hjertelig velkommen. Den første aften finder sted onsdag d. 11/9 kl 19.00 – 20.30.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://holistisk.org/events/#!event/2019/9/11/afsked-og-afd-248-dekontakt-ved-sj-230-lens-tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *