Healing af børn

Få hjælp til dit barns udfordringer

 

Har du et barn, som har svært ved at koncentrere sig, plages af smerter, angst, uro i kroppen, tankemylder, søvnproblemer eller andet? Så kan healing være en blid men effektiv løsning.

 

Healingen foregår på briksen med tøjet på og ganske let berøring, men det er helt på barnets præmisser, så hvis dit barn hellere vil sidde på en stol, er det også fint. Jeg stiller ind på dit barn og dig/jer som forældre, før I kommer, så jeg kan kanalisere det ned, som ofte ligger bag barnets udfordringer. Derefter vil jeg med mine hænder hjælpe med at skabe flow i kroppens energier og dermed også en selvhealing. Jeg har mange års erfaring med at skabe ro i både krop og sind, og vil hjælpe dit barn på bedst tænkelige måde.

 

Healing er den ældste form for behandling, mennesket har brugt. At heale betyder “at gøre hel” og styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

 

Varighed ca 45 min

  • Pris: 400 kr

 

 

Fjernhealing til børn under 16 år:

 

Har I ikke mulighed for at komme til Ebeltoft, så har jeg god erfaring med fjernhealing af børn (tjek evt mine udtalelser). Det kan ofte være nemmere alt efter, hvad der er barnets udfordring, og især hvis det er svært for dit barn at møde et fremmed menneske.  Barnet behøver ikke ligge stille, men det er godt, hvis det er rimeligt i ro under healingen. Stille leg eller f.eks læs en bog sammen.

 

  • Pris: 300 kr

 

 Kære Smillah, tusind tak for din healing af min søn. Det var så fantastisk at se den forvandling, der skete med ham efter du gav ham fjernhealing. Han havde været så bange og stresset i mange dage over at starte på den nye skole, men de følelser blev med et slag forandret efter din healing. Den følgende morgen vågnede han som en ny dreng – rolig og tillidsfuld og kom glad hjem fra skolen senere – og sådan har det været lige siden. Din fjernhealing var en stor hjælp til at komme igennem en svær periode og kan anbefales til alle, der har brug for støtte i svære situationer. Tak for hjælpen ! Kærlig hilsen Anne