Børn med særlige udfordringer

Musik til børn med særlige udfordringer

Børn med særlige udfordringer og behov.

Som du måske har fulgt med i, så har jeg det sidste års tid arbejdet i en børnehave som støttepædagog for en dreng i kørestol.

Det er meget hyggeligt, men selvfølgeligt også noget af en udfordring, da jeg ikke har nogen erfaring med børn i den størrelse – altså ud over mine egne, men det er immervæk ved at være nogle år siden, de havde den alder.

I efteråret medbragte jeg min intuitive fløjte på arbejde, hvor børnene havde stor glæde af den meditative musik. Både når der blev tegnet, læst højt, spillet vendespil og til samling.

Jeg blev efterfølgende inspireret til at lave en lydfil med fløjteheling, som specifikt henvender sig til børn med særlige behov og udfordringer. Den er blevet afprøvet, og blevet spillet når de mindre skulle sove (og de faldt hurtigere i søvn), når der kræves koncentration til de sensitive, når man har svært ved at finde ro i kroppen m.m.

Denne udtalelse har jeg fra en kunde, som har spillet den for sin datter: “De meget smukke fløjtetoner bruges herhjemme, ved sengetid, til en meget sensitiv pige. De giver meget hurtigt ro i kroppen, så det er nemt at falde i søvn <3. Christina”

Har DIT barn brug for ro i krop og hoved, har svært ved at sove, koncentrere sig om lektier og opgaver, lider af ADHD eller har andre udfordringer, så kan du få tilsendt en lydfil med denne fløjteheling i din indbakke, som du til hver en tid kan afspille for dit barn – og dig selv :-).

Du finder den her på linket: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/shop/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *