Hvordan ophøjer og styrker du din energi fysisk og mentalt?

I al coronatiden og i særdeleshed de sidste måneder har jeg arbejdet meget og intenst med min energi. At højne den og give slip på fastlåste mønstre, som bliver ved med at spænde ben for mine drømme og mål. Et virkelig spændende “arbejde” og en større transformation er undervejs i mit indre, som vil påvirke mit ydre liv.

Jeg tænker, du kender det fra dig selv, det her med at synke ned i et hul, og synes at alt er svært og træls, og ingenting lykkes! Sådan har jeg det i hvert fald ind i mellem. Til gengæld er jeg meget hurtig til at komme op igen, ved brug af de teknikker og øvelser jeg har lært og udviklet på gennem årene.

Alt er energi og har sin helt egen vibration. Nå vi er fyldt med lys og kærlig energi, så er selve livet i flow. Vi er gladere, flyder med strømmen, bekymre os ikke så meget, bliver ikke så let syge og har meget mere overskud i hverdagen.

At arbejde med sin energi behøver ikke være besværligt og tage en masse tid. Blot 10 minutters meditation dagligt kan gøre en stor forskel. Bliver du helt skæv i hovedet bare ved tanken om at meditere, og at dine tanker SKAL være fuldstændig i ro, så tag det helt roligt, det behøver de slet ikke. Det er faktisk de færreste, som er nede i så dyb en tilstand, så der intet foregår i hovedet. At sidde et roligt sted med lukkede øjne og lytte til noget stille/meditativt musik, kan gøre en stor forskel på dit stressniveau og din energi. Dybe vejrtrækninger er en anden vej til at ophøje energien med, og med dybe vejrtrækninger mener jeg HELT ned i maven – ikke kun i brystkassen. At få kontakt med sin vejrtrækning og sin mave kan have meget forløsning med sig.

Hvad gør du for at komme op i en høj energi?     

At have hund har både sine fordele og ulemper. En ting er helt sikkert – jeg får gået en tur hver eneste dag!! Også i regnvejr! Og det er jeg sikker på, jeg ikke ville gøre, hvis ikke jeg havde en hundebasse, som krævede at komme ud at gå. På mine gåture findes ingen Airpods og telefon! Der er hunden, mig og naturen. Jeg bruger mine sanser og lytter til naturens lyde, mærker duften af kornet og rævepis, holder øje med dyrene jeg møder, og takker for englefjerene på min vej. Endnu en måde at styrke min energi på. Forleden aften, lige før sengetid, var vi ude i den skønne aftenluft (det plejer vi aldrig), og gik bare lige 50 m ned af grusvejen. Her blev vi fulgt frem og tilbage af en flagermus. Et dyr de fleste af os nok forbinder med uhygge, Hitchcock, vampyrer m.m. Jeg kunne dog ikke lade være med at google på, hvad flagermusen symboliserer, og det var på ingen måde uhyggeligt, men falder fuldstændig i tråd med de sidste måneders energiarbejde her hos mig. Teksten er fra siden Sjælens sande Jeg:

Flagermus: genfødsel, vejledning gennem mørke.
Flagermus er forbundet med transformation. Når du ser en flagermus, er det en mild påmindelse om at give slip på vaner eller idéer, der har holdt dig tilbage. Du behøver ikke at vide, hvad fremtiden bringer, bare giv slip og stol p. 1. En del af dit liv er døende, men det giver plads til en ny cyklus at dukke op. 2. Du er bange og usikker. Dette skyldes, at du “fornemmer” forandring komme. Vær ikke bange. 3. Shamanistiske visioner, profetier og klarsyn udvikler sig. 4. Nu er det en god tid at udvide din vennekreds. 5. Du har gode moderlige instinkter.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Mangler du hjælp og inspiration til dit energiarbejde, så er jeg ved at udvikle et minikursus til dig som mærker, at det er tid til et energiskifte. Hold øje med mit nyhedsbrev eller FB-side, hvor det snart vil blive slået op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *