Er du god til at give dig selv kærlighed og egenomsorg?

Hvordan står det til med din selvkærlighed og egenomsorg? Tager du dig nok af dig selv, eller har du travlt med at tage dig af alle andre?

I den verden og denne tid vi lever i, har de fleste af os altid travlt. Travlt med at arbejde og tjene penge, travlt med at tage os af familien, børnene, vennerne, kollegaerne og så glemmer vi ofte at tage os af os selv. Vi har alt for travlt med at give omsorg og kærlighed til alle andre.

Selvkærligheden og egenomsorgen kommer tit i sidste række, og ofte er den der slet ikke. Det handler denne lille video om, hvor du også får mine tips til , hvordan du giver dig selv mere kærlighed.

Hvordan vil DU give dig selv kærlighed og omsorg i denne uge? Du er meget velkommen til at dele og inspirere os andre her på siden.

Bogen “Toner fra sjælen” finder du også som e-bog incl 3 smukke, helende og forløsende fløjtehelinger, som du kan meditere til, og lytte til igen og igen. Du finder den her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/toner-fra-sjaelen-incl-floejtehelinger/

Hver søndag de næste 6 uger, vil jeg dele et oplæg og en lille video med fokusord til den kommende uge.

Må du få en smuk uge fyldt med egenomsorg og kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *