Find dit lys

Hvad er det her med at finde dit indre lys, og hvordan gør vi det?

For mig handler det om noget så vigtigt, som at finde sit eget potentiale. Lige præcis det der gør, at jeg står stærkt i mig selv, og stråler i mit eget smukke lys. Og det kan være noget af en process, for ofte skal vi have skrællet en hel masse lag af, før vi kommer ind til kernen – ind til vores lys, vores sjæl.

De lag som vi skal have skrællet af, kommer ofte fra vores opvækst. Alt det vi hørte, så, fik at vide og lærte om, hvad der er godt og skidt. Nogle har rigtig svære ting med i bagagen, andre har ikke så meget, men vi har alle noget med fra vores opdragelse, som måske ikke tjener os mere, og som ikke er vores sandhed længere.

Så hvis du ønsker at finde dit lys, og stråle som det smukke menneske du er, så er det en stor hjælp at have en dygtig mentor. En som kan hjælpe dig med at skrælle lagene af, og med at finde ind til dit potentiale. Jeg har selv haft glæde af flere super dygtige mentorer i årenes løb, og især musikken har gjort en stor forskel for mig.

Derfor er det også vigtigt for mig, når jeg skal hjælpe mennesker med at skrælle deres lag af, at jeg bruger fløjtens smukke toner. Musikken går nemlig ind og arbejder på sjælsplan, uden der nødvendigvis behøver at blive sat en masse ord på, som mange synes enten er svært, eller som ikke orker al den snak mere. Healing aktiverer selvhealing, og du springer flere led over ved at modtage fløjteheling, da den højfrekvente energi bl.a. hjælper til at genskabe balancen fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt.

Er du blevet mere nysgerrig på fløjteheling, så kig med her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/floejtehealing/ og vil du heller sidde der hjemme i ro fred, så er mit onlinekursus måske noget for dig: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/onlinekursus-vejen-til-dit-hjerte/

Hele dette blogindlæg udsprang af min skønne familiekalender med smukke citater hver måned, som du kan se på billedet. Det som sprang mig først i øjnene var Find dit lys, som for mig betyder, at Kærlighed bor her i mit indre, og det hænger sammen med at kærlige tanker giver dig kun kærlige oplevelser, så dermed bliver alting let og ligetil.

God og kærlig dag fra Sjælens tone

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *