Fjernhealing, englekortlæsning og lydfil

 

Modtag stærk og støttende fjernhealing i fred og ro hjemme hos dig selv. Jeg vil give din krop og sjæl en rensning, hjælpe med at give slip på gamle energier, slippe evt smerter og derefter få svar på det, der kommer frem under healingen.

Jeg tjekker om dine chakraer er i balance, og sender dig masser af lys, kærlighed og healing langt ind i dine celler. Jeg hjælper dig, så du får sluppet gamle mønstre, og dermed bedre kan høre dine egne visdomsord.

Det foregår på den måde at jeg stiller mig til rådighed, som en åben kanal, for det som lige netop DU har brug for, mens du ligger eller sidder stille, hvad der nu passer dig bedst. Jeg arbejder med en meget hurtig energi, når jeg fjernhealer, så du skal blot være modtagelig i ca 15 – 20 min, og efterfølgende får du en mail med healingens budskaber, et billede af dit englekort med den tilhørende personlige læsning og en lydfil med fløjteheling til et af dine chakras.

  • Pris: 497 kr

Jeg har været så fantastisk heldig at modtage en healing og et englekort. Begge dele sad lige i skabet. En healing der åbnede mit hara- og hjertechakra og gav mig den funklende lyshealingskugle der varmede hele mit energicenter op og løsnede. Kortet passede perfekt til den situation jeg står i på nuværende tidspunkt og det bekræfter mig i mit lysarbejde og min fremtid. Jeg har kun alt det bedste at sige om Sjælens tone. Lise

 

Fjernhealing + englekort + din personlige sjæls musik

Efter fjernhealingen indspiller jeg en lydfil med din helt personlige sjæls musik, som passer til det, der kom frem under healingen. Din ganske særlige og smukke melodi kan du bruge til at åbne dit hjerte og finde ind til kernen i dit liv, til healing af sorg og stress, søvnproblemer, få en dyb afslapning og ny energi m.m.

“Kære Trine
Jeg føler virkelig, at den lydfil du har indspillet til mig med fløjtemusik, er kreeret lige præcis til mig, hvilket den også er. Når jeg hører fløjtelydene, kan jeg mærke hvordan cellerne i kroppen bliver aktiveret, og energien bliver lysere, lettere samt mere glædesfyldt. Det er som at blive et med de smukke og blide toner.
Kærlige og varme tanker fra Kirsten Gunvor”

  • Pris for hele pakken: 747 kr

 

Fjernhealing til børn under 12 år:

Jeg har god erfaring med fjernhealing af børn (tjek evt mine udtalelser). Det kan oftest være nemmere, og de er måske mere modtagelige, end hvis de skal ud af døren og møde et fremmed menneske. De behøver ikke ligge stille, men I kan f.eks sidde og læse i en bog. I kan også lytte til en lydfil med fløjtehealing samtidig med: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/boern-med-saerlige-udfordringer-og-behov/

  • Pris: 297 kr

 Kære Trine, tusind tak for din healing af min søn. Det var så fantastisk at se den forvandling, der skete med ham efter du gav ham fjernhealing. Han havde været så bange og stresset i mange dage over at starte på den nye skole, men de følelser blev med et slag forandret efter din healing. Den følgende morgen vågnede han som en ny dreng – rolig og tillidsfuld og kom glad hjem fra skolen senere – og sådan har det været lige siden. Din fjernhealing var en stor hjælp til at komme igennem en svær periode og kan anbefales til alle, der har brug for støtte i svære situationer. Tak for hjælpen ! Kærlig hilsen Anne

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20