Fjernhealing, englekortlæsning og lydfil

 

Modtag stærk og støttende fjernhealing i fred og ro hjemme hos dig selv. Jeg vil give din krop og sjæl en rensning, hjælpe med at give slip på gamle energier, slippe evt smerter og derefter få svar på det, der kommer frem under healingen.

Jeg tjekker om dine chakraer er i balance, og sender dig masser af lys, kærlighed og healing langt ind i dine celler. Jeg hjælper dig, så du får sluppet gamle mønstre, og dermed bedre kan høre dine egne visdomsord.

Det foregår på den måde at jeg stiller mig til rådighed, som en åben kanal, for det som lige netop DU har brug for, mens du ligger eller sidder stille, hvad der nu passer dig bedst. Jeg arbejder med en meget hurtig energi, når jeg fjernhealer, så du skal blot være modtagelig i ca 15 – 20 min, og efterfølgende får du en mail med healingens budskaber, et billede af dit englekort med den tilhørende personlige læsning og en lydfil med fløjteheling til et af dine chakras.

  • Pris: 497 kr

Jeg har været så fantastisk heldig at modtage en healing og et englekort. Begge dele sad lige i skabet. En healing der åbnede mit hara- og hjertechakra og gav mig den funklende lyshealingskugle der varmede hele mit energicenter op og løsnede. Kortet passede perfekt til den situation jeg står i på nuværende tidspunkt og det bekræfter mig i mit lysarbejde og min fremtid. Jeg har kun alt det bedste at sige om Sjælens tone. Lise

 

Fjernhealing + englekort + din personlige sjæls musik

Efter fjernhealingen indspiller jeg en lydfil med din helt personlige sjæls musik, som passer til det, der kom frem under healingen. Din ganske særlige og smukke melodi kan du bruge til at åbne dit hjerte og finde ind til kernen i dit liv, til healing af sorg og stress, søvnproblemer, få en dyb afslapning og ny energi m.m.

 

“Man møder alle mennesker på ens vej for en årsag. Jeg fandt Smillah og det var den bedste gave jeg kunne give mig selv. 
I en tid hvor jeg har mistet to tætte familiemedlemmer, stod jeg som et åbent sår og blev omfavnet og helet med Smillahs fjernhealing og musik. Jeg blev vækket fra min zombie-tilstand og fik kontakt til mig selv igen. Jeg fik helet min aura, mine chakraer, mit indre barn og fik gode redskaber som jeg kan bruge fremadrettet. 
Kan ikke takke Smillah nok eller give en stor nok anbefaling. Smillah faldt ind i mit liv på et tørt sted” Anonym
  • Pris for hele pakken: 747 kr

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20