Heling fra hjerte til hjerte.

 

  • Trænger du til FORANDRING?
  • Trænger du til nye indsigter i dit liv?
  • Har du lukket for dit hjerte og din indre visdom?
  • Er du ofte træt?
  • Er du stresset?
  • Har du smerter?
  • Lider du af angst og/eller depression?
  • Føler du at livet er gået i stå?
  • Sidder du fast i en sorg?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er fløjteheling noget for dig.

Hos sjælens tone bliver du mødt med varme, nærvær og kærlig omsorg, mens mine hænder og derefter fløjtens smukke toner åbner op for dit hjerte, og dermed vejen til en større bevidsthed og indre visdom.

Jeg starter altid med at holde let på dit hoved og dine fødder med mine hænder for at sætte flow i dine energistrømme, løsne evt blokeringer og smerter. Derefter kigger jeg på dine chakras, om der skulle være ubalance i et eller flere ad dem, lukker hullerne i din aura, så du ikke er så modtagelig for andres “dårlige” energier, og til sidst vil jeg spille din sjæls smukke musik.

Musikken sender vibrationer ind i dit energifelt og vækker din indre kraft.

Den åbner dit hjerte og bringer dig i kontakt med din sjæl, din inderste kerne, dine ønsker og drømme og vækker din intuition.

Jeg arbejder i tavshed, men fortæller dig bagefter, hvilke billeder og beskeder jeg har fået undervejs.

 

Som noget helt nyt foregår fløjtehelingen hjemme hos dig. Derved bliver der også sendt kærlige vibrationer rundt i dit hjem, som renser boligen for tung negativ energi, der kan  påvirke alle beboere.

“Jeg har haft besøg af Trine i mit eget hjem til fløjtehealing. Jeg følte mig tryg ved at hun kom til mig i mit hjem, det virkede så rigtigt med det samme. Oplevelsen var stærk, og jeg kan varmt anbefale det. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil prøve det igen. Bh Thomas”

 

  • Din investering i dig selv og ca 1 – 1,5 times behandling er 999 kr incl kørsel.

Bor du længere væk end 40 km fra Hornslet koster det 1 kr pr km.

Er du klar til at sætte turbo skub i dit energiskifte, en transformation af gamle blokeringer og blive skarp på at lytte til din intuition, så har jeg lavet en pakke til dig med 4 sessioner, som du får til KUN: 3000 kr

Dvs du får den 4. gang gratis. Klippekortet skal bruges inden for et halvt år.

 

“Min fornemmelse sagde mig, at du var den rigtige, dels ved det var healing, og som sagt havde du en udstråling, som jeg måtte møde. Jeg vidste med det kaos, som jeg havde inden i, måtte jeg have vejledning og hjælp. Da jeg gik fra dig, var det med ro og en fornemmelse af, det skulle nok gå, jeg kender ikke svaret på hvordan, men jeg ved det ordner sig til det bedste, og det er fantastisk.” Jette

 

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

 

“Når vores hjerter åbner sig, begynder vores talenter og gaver at blomstre” Marianne Williamson