Fløjtemagi til dig!

FLØJTEMAGI til dig hver måned resten af året.

 

Var det noget for dig at slippe gamle overbevisninger, blokeringer, tankemønstre, lavt selvværd, tung energi og tristhed??

Fra juni måned til og med december får du i en lukket gruppe på FB en englekortlæsning og en Mp3-fil med musik fra sjælen, som bliver indspillet efter korttrækningen, så musikken passer til budskabet.

Hver måned får du en ny læsning, passende til månedens energier, og tonerne fra sjælen vil supplere budskabet, så du kan holde dit fokus.

Musikken vil ramme dig og din sjæl lige der, hvor DU har brug for det. Den vil løsne blokeringer mentalt og fysisk, ændre på negative tankemønstre, få dig i balance, give dig ny energi og selvtillid, få dit hjerte til at strømme af glæde og kærlighed og ikke mindst få dig til at se hvem du virkeligt ER, og hvad du KAN. Lad os få dine celler i kroppen til at vibrere, så du bliver renset og får styrket din intuition.

Hvis ikke du er klar til forandringer, så er det er absolut ikke noget for dig.

Jeg opretter en lukket FB-gruppe, hvor læsningen og musikken bliver lagt ind i løbet af den første uge i hver måned.

Normalt ville prisen være 700 kr for EN englekortlæsning og en Mp3-fil, men du får det til KUN 2495 kr. Dvs du SPARER 2405 kr!!!!!

Skriv en PB og indbetal beløbet på mobilpay 61 30 55 28, så lukker jeg dig efterfølgende ind i gruppen.

Er det NU du investerer i DIG selv, og får en dyb kontakt med dit hjerte og din sjæl??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *