Foredrag eller en smuk aften med “Afskedsritual og lystænding”

 

Et hjertevarmt musikalsk foredrag om en rejse fra dyb sorg til taknemmelighed og livsformål. Klik på linket herunder “Hvad sorgen lærte mig om livet” eller læs om en smuk forløsende aften med “Afskedsritual og lystænding”

Begge dele henvender sig til foreninger, kirker, klinikker o.lign.

Der hvor mennesker mødes.

Hvad sorgen lærte mig om livet

Et musikalsk foredrag fra hjerte til hjerte om en udviklingsrejse gennem sorg til taknemmelighed og livsformål.

Jeg fortæller om min forunderlige rejse fra professionel klassisk fløjtenist til intuitiv fløjtespiller.

At miste et menneske vi elsker, er noget vi alle kommer til at opleve. Min erfaring er, at hvis vi tør være åbne og modtagelige, så gemmer der sig nye muligheder og indsigter i sorgen.

Da jeg selv var klar, efter års sorgbearbejdelse af tabet af min datter, viste der sig en spændende ny verden for mig og min fløjte.

I dag bruger jeg de meditative toner fra sjælen til at hjælpe andre mennesker i sorg, til afskedsritualer, åbne sorgfyldte hjerter, skabe en smuk og nærværende stemning til Allehelgen og bisættelser/begravelser og meget mere.

Jeg vil komme med eksempler på, hvordan man kan bruge musik i hverdagen eller i sorgarbejdet, således at alle deltagerne får noget konkret med hjem.

Jeg fortæller om mine oplevelser fra hospice, Enhed for Lindrende Behandling, plejecentre og hele foredraget bliver krydret med små stykker fløjtemusik, og slutter med en meditativ hjerterejse

Foredraget er tidligere holdt: Folkekirkens Hus/Ålborg, Gimsing Sognehøjskole, Ok-klubben Holstebro, Y´mens Club, Skt Johannes kirke, Tidslerne, Vågetjenesten m.fl.

Kære Trine
Tusind tak for en “hjertevarm” og meget smuk formiddag i Gimsing Sognehøjskole, Struer.
Det veltilrettelagte foredrag – krydret med fløjtetoner, en enkelt sang og digte, blev en dejlig og berigende oplevelse,
Det kom fra hjertet og gik til hjertet.
Tak. Karen Frølund.

  • Varighed: 60 – 120 min (incl pause)
  • Pris: 4500 kr + statens kørselstakst

 

Læs bogen “Toner fra sjælen” om en sorgbearbejdelse, som formåede at få lysstrålen til at fortrænge mørket. Køb den her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/toner-fra-sjaelen/

Afskedsritual med lystænding

Afskedsritual og lystænding med toner fra sjælen.

En smuk og forløsende aften for mennesker som har mistet en de holder af, og som bærer en dyb sorg i deres hjerte.

Denne aften vil vi sammen tænde et lys for en vi har kær, for den eller de vi har mistet, men som stadig lever i vores hjerter.

Jeg vil med fløjtens smukke toner åbne deltagernes hjerte, skabe kontakt til den afdøde, spille deres fælles livshistorie og løsne op for sorgen uden ord, så smerten bliver lettere at bære. En blid og smuk forløsning, som vil hele hjertet, og hjælpe deltageren med at finde fred.

Efter fløjtemeditationen vil vi skrive eller male, hvad der måtte være kommet af tanker og følelser, medbring derfor gerne yndlingsnotesbogen eller papir og farveblyanter. Det er ikke noget, der kræver noget, men en hjælp til at skabe mere klarhed for deltagerne, og så man har noget håndgribeligt at tage med hjem, som man efterfølgende kan vende tilbage til.

Sorg har ingen alder, så om det er 1 eller 10 eller 20 år siden man har mistet, betyder ikke noget.

“Kære Trine.

Vi siger tak for en fantastisk aften.

Du formåede med din personlige udstråling, karisma og musikalske evner at lukke livet ind hos os igen efter tabet af vores elskede. Du fandt ind til vores hjerter og gøre os modige og stærke. Mod til at leve vores liv igen.

Tak fra kursisterne i uge 25 på Vedbygaard. 

Kærlig hilsen
Pia Thøgersen “

 

  • Pris efter aftale.

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev  her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20