Musikken i mit hjerte.

Et hjertevarmt musikalsk foredrag om sjælsmusik til forløsning, livsglæde og livskvalitet

 

Jeg fortæller om min forunderlige rejse fra professionel klassisk fløjtenist til intuitiv fløjtespiller. Hvordan sorgen over at miste min yngste datter, førte musikken ad helt nye veje, som jeg aldrig havde drømt om.

I dag bruger jeg de meditative toner fra sjælen til at hjælpe andre mennesker i sorg, til at skabe indre ro hos kolpatienter, demente, psykisk sårbare, smertepatienter, forældre der mister et spædbarn, til at skabe en smuk og nærværende stemning til Allehelgen, bisættelser/begravelser og meget mere.

 

“Smillahs musik berørte mig dybt, da hun spillede for os på Tidslernes Selvhjælpskursus (den alternative, uvildige kræftforening). En dyb ro og sårbarhed blev trukket frem. Så da Smillah sluttede kl. 21 sad vi mere eller mindre stille sammen i stuen på Fristedet ved Skæring, og kl. 22 var vi alle 15 gået for sig selv på værelserne. For mig klingede tonerne videre i kroppen hele weekenden. Sikken et vidunderligt, intuitivt fløjtespil du bringer, Trine.  Kh. Dorte”

 

 

Jeg fortæller om min erfaring og oplevelser  fra hospice, Enhed for Lindrende Behandling, Afsnit for Tab/Aarhus Universitetshospital, som Musik – og livsglædemedarbejder på plejehjem og meget mere. Hele foredraget bliver krydret med små stykker fløjtemusik, og slutter med en meditativ hjerterejse.

 

Foredraget er tidligere holdt: Folkekirkens Hus/Ålborg, Gimsing Sognehøjskole, Ok-klubben Holstebro, Y´mens Club, Skt Johannes kirke, Tidslerne, Vågetjenesten m.fl.

 

Kære Smillah
Tusind tak for en “hjertevarm” og meget smuk formiddag i Gimsing Sognehøjskole, Struer.
Det veltilrettelagte foredrag – krydret med fløjtetoner, en enkelt sang og digte, blev en dejlig og berigende oplevelse,
Det kom fra hjertet og gik til hjertet.
Tak. Karen Frølund.

  • Varighed: 60 – 120 min (incl pause)
  • Pris: 4500 kr + statens kørselstakst

 

Foredraget kan afholdes i kirker, sognegårde, klinikker, foreninger m.m. Der hvor mennesker mødes.

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev  her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20