Fra hoved til hjerte, fra mørke til lys.

Sjælsgruppe

I går mødte jeg en kvinde, som jeg ikke har set i flere år, men som var en del af en gruppe, jeg mødtes med, før, under og efter mit livs krise.

Vi måtte selvfølgelig lige opdateres med det ene og det andet i vores liv. I løbet af vores snak, fortæller hun, at de i gruppen, som stadig mødes, netop denne dag havde talt om, hvordan jeg egentlig kan arbejde med alt det her sorg? Hvordan jeg kan være i det, når jeg selv har mistet det, som må være det værste at miste som mor? Og bagved spørgsmålene hører jeg, måske tager jeg helt fejl, også lidt nogle tanker om, om jeg nu ikke holder lidt for meget fast i min egen sorg, om ikke det er tid til at komme videre??

Hvis du også har tænkt det om mig, så kan jeg kun sige: “jeg ER videre”, men det er mit livsformål, at hjælpe andre med deres sorgarbejde! At give mine tanker, følelser, op – og nedture og alt hvad der har hjulpet mig “igennem” sorgen, videre til alle de, som har brug for. At komme fra tankerne, og det der foregår i hovedet, og ned i hjertet.

Jeg sad og googlede på musik og sorg i går, og faldt over denne udtalelse fra en klient (ikke min):

”Jeg er ikke blevet mindre ked af det, men jeg oplever en indre ro, fordi accepten af tabet er kommet fra hovedet til hjertet. Det giver plads til at møde de glade ting i livet også.”

At arbejde med sorg og hjælpe andre er et utroligt givende job. Jeg får mindst lige så meget tilbage, som jeg giver ud. Når jeg kan se (og mærke) at fløjtens smukke toner løsner op for alt det svære inden i, og giver en indre fred og en dyb ro. Når den jeg spiller for, fortæller mig, at vedkommende igen kan se de smukke og dejlige ting i livet, at min musik lukker lyset ind og skaber hjertekontakt, så mærker jeg taknemmelighed og glæde langt ind i min sjæl.

For en del år siden spillede jeg på et retreat for 60+ som havde mistet deres ægtefælle, og efterfølgende fik jeg denne smukke udtalelse:

Kære Trine. Vi siger tak for en fantastisk aften. Du formåede med din personlige udstråling, karisma og musikalske evner at lukke livet ind hos os igen efter tabet af vores elskede. Du fandt ind til vores hjerter og gør os modige og stærke. Mod til at leve vores liv igen. Tak fra kursisterne i uge 25 på Vedbygaard.

Det er præcis det, jeg brænder af hele mit hjerte for at give med min helende musik. Derfor har jeg også lavet en “Sjælsgruppe for dig der har mistet”. Et forum for alle der ønsker forløsning af blokeringer i krop og sjæl, som er skabt af sorg. Det foregår i en lukket FB- gruppe med mig som mentor, hvor du bland meget andet modtager fløjteheling.

Du kan læse mere her på siden, hvor der også er et link til FB-gruppen: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/2020-er-du-klar-til-en-ny-begyndelse-og-nye-muligheder/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *