Frygt, energiarbejde og kraftdyr

Måske læste du med på min Facebook side Sjælens tone her i starten af ugen, hvor jeg fortalte om frygt og det energiarbejde, jeg har brugt min sommerferie på. Her nævnte jeg også, at jeg ville vende tilbage med en opdatering på nogle af de små og store tegn, jeg stødte på i de sidste 14 dage.

Ret spændende synes jeg selv, og meget godt i tråd med indlægget på FB.

Da jeg en morgen var ude at lufte hunden ( ha ha der sker meget på mine hundeture), fik jeg pludselig øje på et pindsvin, som kom gående på grusvejen lige i mod mig. Jeg stod stille og kiggede, men stod også lidt og håbede, at det snart ville dreje ind i skoven, før hunden opdagede det, da han bliver temmelig ustyrlig! Men det styrede direkte i mod mig, og fortalte mig at “jeg går mine egne veje og frygter intet”. Det første har jeg nok altid gjort, og det sidste øver jeg mig i, så tak lille pindsvin for at gøre mig opmærksom på og bekræfte mig i mit indre arbejde :-).

Det vildeste jeg dog har oplevet var her i mandags, hvor sønnikke og jeg sad ude i haven, og lige var blevet færdige med aftensmaden. Pludselig vrimlede haven med flyvende guldsmede. Der var ikke bare en, men mindst 20, der ræsende rundt i haven som små flyvemaskiner, og de blev ved i næsten en hel time. Meget vildt og fantastisk at sidde og se på! Jeg måtte selvfølgelig lige ind og google på, hvad guldsmeden står for og betyder, og det var næsten endnu vildere :-).

Her får du et lille uddrag, som jeg har lånt fra siden “Den anden virkelighed”.

Hav tillid til strømmen af lys.Guldsmeden bebor to verdener -vand og luft. Æggene er lagt i vand. Disse udvikler sig til nymfer, der tilbringer mindst et år, og ofte flere i vandet. Når den er fuldt udviklet, deler den sit skind for at gøre det muligt for den voksne at udvikle sig. Når guldsmeden viser sig, er det på tide at komme ud af vores eget nymfe stadie, at komme ud af farvandene af umodenhed, og giver udtryk for, hvem vi virkelig er. Vores opfattelse er stærk, og nu er det rette tidspunkt til at komme videre i en hvilken som helst retning, vi har været under udvikling i det seneste år eller deromkring. Vi kan regne med vores opfattelser og styrken i vores eget lys vil få det til at lykkes. Vores bestræbelser er modnet. Nu er det tid til at skinne.

Guldsmeden minder os om, at vi er lys, og vi kan skinne på meget magtfulde måder, hvis vi vælger at gøre det. Nu er det på tide at give udtryk for vores egne kreative fantasi – vores eget indre lys. Livet er aldrig, hvad det ser ud til at være, men guldsmeden hjælper os til at se gennem de illusioner, så vi kan skinne mere fuldt i vores bestræbelser. Der er forandring og modenhed omkring os.”

Jeg tænker da, jeg går et spændende efterår i møde!!!

Har du lagt mærke til tegnene omkring dig i sommerferien? Du er MEGET velkommen til at dele det med mig her på siden, det kunne være spændende at se, hvilke gaver der er/var til dig.

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *