Udtalelser

Her kan du læse udtalelser og hilsner fra personer, som har oplevet Sjælens tone.

Har du også lyst til at dele din egen oplevelse med andre, må du meget gerne udfylde og sende formularen til højre på denne side.

“Man møder alle mennesker på ens vej for en årsag. Jeg fandt Trine og det var den bedste gave jeg kunne give mig selv.

I en tid hvor jeg har mistet to tætte familiemedlemmer, stod jeg som et åbent sår og blev omfavnet og helet med Trines fjernhealing og musik. Jeg blev vækket fra min zombie-tilstand og fik kontakt til mig selv igen. Jeg fik helet min aura, mine chakraer, mit indre barn og fik gode redskaber som jeg kan bruge fremadrettet.

Kan ikke takke Trine nok eller give en stor nok anbefaling. Trine faldt ind i mit liv på et tørt sted”

Anonym   

Jeg følte mig tryg og godt tilpas fra første øjeblik. Huset, som er placeret i naturskønne omgivelser, oser af ro og fred, healingsrummet er fyldt med god energi. Jeg blev mødt af Trines rolige, varme og kærlige væsen.

Jeg oplevede en fantastisk healing, mærkede varm healende energi fra hendes hænder. Det var absolut magisk og dybt professionelt på samme tid. Trine viste oprigtig interesse over for mig og mine udfordringer, og tog sig rigtig god tid til både behandlingen og samtalen. Trine stillede ind på mig inden vores møde og hendes konklusion ramte skarpt og præcist.

Da vi blev færdige, følte jeg mig afslappet og lettet i hele kroppen og sindet. Ingen smerter i nakken og andre steder i kroppen, som jeg døjedes med længe inden jeg fik behandlingen, og ikke mere tankemylder.
Jeg fik fornyet energi og et meget mere optimistisk syn på tilværelsen. Jeg føler, Trines healing har gjort noget særligt ved mig. Jeg kan varmt anbefale Trine og hendes healing og glæder mig til næste gang. Anonym

Anonym   

Jeg synes jeg føler mig lettere i kroppen, bedre flow i kropsvæsken og mindre smerter i hofter og achillessenen. Kirsten

Kirsten   

Jeg oplevede en meget dyb afslapning i hele kroppen og en mærkbar healing fra Trines hænder, der bredte sig ud som et varmt, afstressende og healende vandfald indeni, der fjernede mit tankemylder og har givet en tiltrængt langt bedre nattesøvn efterfølgende.
Trines klarsyn/stillen ind på mig forinden vi mødtes samt under healingen matchede både mit fysiske og psykiske helbred. En virkelig dybdegående og effektiv healing, som jeg varmt kan anbefale og rigtig gerne selv vil opleve igen. Dorthe

Dorthe   

Kære Trine.

Mit hjerter synger og danser. Tak for den fineste gave. Du gav mig mit hjertes og min sjæls symfoni. Du sang tonerne ind og løftede mig ud af fortiden og ind i det eneste vi har. Nemlig nu og her.

Mange kærlige hilsner
Tine

Tine   

Kære Trine
Min mand og jeg vil gerne takke dig mange gange for de fine toner, du bidrog med til vores datters begravelse. Vi var ikke i stand til til at hilse ordentligt på dig, men det betød meget for os, at du var der og spillede for lille Agnes.

Anonym   

Jeg har fået fjernhealing, personlig sjæle musik samt et englekort fra Trine og det har været en smuk oplevelse.

Meget smuk musik, som jeg mærker i mit hjerte , solar plexus og hara chakra. Det er de samme områder som Trine fjernhealede og det giver god mening.
Efter healing fik jeg lyst til at synge en masse lyde og toner. Lydene fra min hals har nogle af de samme grundtoner som min sjæls musik. Tankevækkende for jeg havde på det tidspunkt ikke modtaget min musik endnu. Jeg har aldrig før oplevet noget lignende, men det var fint og forløsende.

Jeg forsøger at lytte til min smukke sjæls musik hver dag, som giver mig dejlig ro og glæde.

Jeg kan varmt anbefale Trine og hendes unikke talenter.
Birthe

Birthe   

Trine og jeg har efterhånden arbejdet sammen, om at lave mange forskellige former for gudstjenester. Det har f.eks. været musikalske aftengudstjenester, liturgisk langfredagsgudstjeneste, Allehelgensgudstjeneste og senest en livetransmitteret radiogudstjeneste på p1. Trine er altid utrolig velforberedt, sikker og nem at samarbejde med. Hun har stor forståelse for de forskellige genrer, hun indgår i og formår virkelig at skabe et fantastisk nærvær med sin musik. Det er altid en stor fornøjelse for vores kirkegængere og for mig, at have Trine med på tværfløjte.

Bedste hilsener fra Mia Brøgger
Sognepræst i Tirstrup, Fuglslev, Hyllested og Rosmus kirke

Mia Brøgger   

Jeg tror aldrig jeg har læst en bog, der så enkelt og usentimentalt og samtidig på
smukkeste vis fortæller om LIVET.
Jo, den handler også om smerten ved at miste – den stærkeste smerte at miste sit
elskede barn – en smerte, der aldrig forsvinder.
Trine beskriver det uden omsvøb – det er en barsk historie – og alligevel er der en rød
tråd af stærk livskraft gennem hele bogen. En livskraft der stråler fra Trines hånd, så
man ikke får ondt af hende, men tværtimod gribes man af denne usynlige, uforklarlige
LIVSKRAFT – DRIVKRAFT – GÅ PÅ MOD.
Hvordan kan det lade sig gøre?
Der er SÅ mange guldkorn i denne lille, kompakte, vise bog, som nu ligger på mit
natbord og den kommer til at følge mig resten af livet, for den er en reminder – en
opstrammer til stunder, hvor jeg ikke kan se LYSET.
Bare slå op på sidste del af bogen – og du er straks tilbage ved livet og dets ESSENS:
Glæden ved livet – kærligheden – omsorgen for hinanden – og klarheden over hvad
meningen er med dit liv?
Tak, Trine <3

Marianne Thorin   

Trine er det hun leverer: sjælens tone.
Så ren i hjerte og intention.
Trine kender selv den største smerte og kan spille fra det sted, der netop giver flere toner i hjerte og sjæl.
Må hun få lov til at spille alle de hjerter, der er syge og sorgfulde åbne og hele.
Mine varmeste anbefalinger
Kirsten Stendevad
Forfatter, lederudvikler og mor til en engel.

Kirsten Stendevad    Website   

"Min kæreste sjæleven gik over forleden efter nogle dage på Hospice.
Hun havde udtrykkeligt ønsket en healing under sit ophold. Jeg var en af dem, hun spurgte og følte det som en meget stor ære.
Efter at have set beskrivelsen af Sjælens Tone på facebook fik vi intuitivt tanken at invitere Trine med til seancen! Det blev den smukkeste oplevelse, jeg har længe har oplevet. De fine intuitive toner forbandt mig til min døende sjæleven på en smuk og enkel måde. De smukke toner fra fløjten gled ind i min sjæl og skabte forbindelse . Der opstod billeder i mit indre af dejlige fælles oplevelser, og mange indre følelser opstod og berørte mig på et dybt plan. Den smukke sang fra Trine afrundede på fineste vis.
Jeg er meget taknemmelig over at have mødt et så indsigtsfuld og intuitiv menneske som Trine. Jeg giver hende med glæde min bedste anbefaling.
Grethe L Pedersen
Jelling"

Grethe L. Pedersen   

Jeg har fået en healingsbehandling hos Trine efter, at have været gået ned med stress.
Det var en helt vild oplevelse. Sikke en kraft, sikke en energi Trine har i sine hænder.
Den første følelse var, at de samme symptomer, som jeg oplevede da jeg gik ned med stress, kom frem igen ret hurtigt efter Trine gik i gang med behandlingen. Efter ca. 10 min. aftog symptomerne og det føltes så godt, afslappet og behageligt.
Da behandlingen var færdig, havde jeg en enorm ro i kroppen og meget mere energi. Jeg kunne helt klart og tydeligt mærke en forandring.
Det har været en kæmpe hjælp, jeg kan helt klart anbefale Trine.
Kærligst Inger.

Inger   

Yeaa. Jeg købte Trines fløjtehealing Abundance for 3 uger siden. Det var en øjenåbner. Jeg mærkede tydeligt, at jeg ikke følte, at jeg er berettiget til at modtage overflod. Det blev vendt i min krop og sind. Fløjtehealingen har åbnet mig op til at modtage og mærke glæde, tillid og kærlighed. Dagen efter jeg lyttede til Trines Abundance fik jeg som ud af det blå tilbudt job ( som jeg dog senere takkede nej til ). Jeg fik gang i salget i min lille business. Jeg har fået længe ønskede aftaler vedr min business i hus. Kort sagt, jeg føler mig nu i den grad berettiget til at modtage kærlighed og overflod. Jeg har siden dengang for 3 uger siden lyttet til lydfilen et par gange i ugen. Roen og glæden spreder sig derefter. Så kun positive anbefalinger til Trine og Abundance.

Anonym   

Kære Trine. Ugen før påske modtog jeg en en fil med Healingen ABUNDANCE. Jeg har lyttet til den hver dag siden. Allerede indenfor få dage begyndte der at ske ændringer. Jeg modtog flere klienter – kunder i min forretning og har øget min omsætning på kort tid. Jeg er meget glad og taknemmelig for, at du fortalte om muligheden. Et kæmpe stort tak til dig Trine. Jeg kan helt klart anbefale andre muligheden. Kærligst Inger Jørgensen.

Inger Jørgensen   

Trines meget, meget smukke og livskloge bog "Toner fra sjælen" var en stor oplevelse for mig at stifte bekendtskab med. Jeg læser den mange gange og imponeres over hendes fantastiske sorgbearbejdelse, som har formået at få lysstrålen til at fortrænge mørket. TAK!

Lena Bendtsen   

Jeg har ikke prøvet Fjern Healing før i dag og var derfor spændt på, om jeg kunne følge og mærke den via skærmen. Jeg kan varmt anbefale at lytte og falde ind i den smukke energi Trine skaber med sin fløjte. I vinter samt i det tidlige forår oplevede jeg Sjælens tone i Frue Kirke, begge gange oplevede jeg mit hjertes smerte tø op og hengivelsen, samt forsoningens væsen berigede mig, så jeg følte mig opløftet længe efter. For mig er det bedst at opleve det eksempelvis i et kirkerum. Kommer for let til at miste mit fokus her i lænestolen. Men af hjertet tak for seancen.

Pia Gjermandsen   

Midt i en personlig krise kom Trine mig til undsætning med disse 3 fantastiske mediatoner.
Jeg havde virkelig brug for at det er okay at sætte grænser. Jeg var i et evigt tilbagevende mønster,
hvor jeg altid var i tvivl om det nu også er okay at sige fra.
Så især meditationen med at sætte grænser gav med et kæmpe boost i mit selvværd.
Om natten sad jeg oppe og tudede. Blokeringen blev transformeret. Så jeg tydeligt kunne mærke et energi skift i denne problamatik.

Næste dag skete der så lige noget sjovt. En forsikringssælger ringede.
Jeg sagde med det samme, at jeg ikke havde lyst til at høre om tilbuddet.
Jamen det tager kun 2 min. Du kender det måske.
Mit svar kom promte: har jeg ikke lige sagt, at det har jeg ikke lyst til
Mig som altid plejer at sige, så okay da.

Så Trines meditationer ændrede min energi, så jeg nu føler, at jeg står stærkere.
Tusind tak Trine.

Emma Høj   

Jeg har brugt Trines 3 i en meditations pakke. Og hold nu op en stærk og effektiv healing.
Jeg mærkede virkelig en brusen i kroppen og følte at hver en celle blev aet og vækket til live.
Tonerne fra fløjten er bare så fantastisk smukke.
Jeg brugte meditationerne morgen og aften i en periode fordi det bare føltes som ren balsam til sjælen.
meditationerne kan også bruges selvom du ikke sidder i sorg.
Jeg mærkede sårbarheden samtid med råstyrken der buldrede frem i mig. SÅ smukt og kan virkelig anbefales. TAK

Tina Kjersgård Andersen   

Da jeg modtager fjernhealingen fra dig mærker jeg hele kroppen og alle cellerne danse og sprudle som champagne - og jeg bliver varm og sveder fuldstændig vildt i de 20 min der står på. Efterfølgende har healingen arbejdet og skubbet denne fastgroede sorg og manglende tillid arbejdet i mig, mit sind, min selvforståelse, min kommunikation, min handlekraft, min livsglæde ud i helt nye veje - som jeg slet slet ikke kender. Veje der er vildt skræmmende men udsædvanlige sunde for mig. Aldrig har jeg følt mig så stærk og SÅ sårbar på samme tid. Det er bildt angstprovokerende samtidig med der er vildt befriende.
Mange beslutninger førte til denne forandring og en af dem var beslutningen om at få healing hos dig 😊🌸 Hvilket har været en af de bedste og største oplevelse jeg har haft med at søge hjælp til at give slip på sorg ✨🙏 Jeg er dig evig taknemlig. BusinessMentor Helle Borup Jensen

Helle Borup Jensen   

Trines musik berørte mig dybt, da hun spillede for os på Tidslernes Selvhjælpskursus (den alternative, uvildige kræftforening). En dyb ro og sårbarhed blev trukket frem. Så da Trine sluttede kl. 21 sad vi mere eller mindre stille sammen i stuen på Fristedet ved Skæring, og kl. 22 var vi alle 15 gået for sig selv på værelserne. For mig klingede tonerne videre i kroppen hele weekenden. Sikken et vidunderligt, intuitivt fløjtespil du bringer, Trine. 😉 Kh. Dorte

Dorte Meilvang    Website   

Tung og træt i krop og sind benyttede jeg mig af Trines generøse tilbud om fjernhealing, englekortlæsning og en fløjtehealing. Det gav fornyet liv til cellerne, og en uventet indsigt. TAK Trine.

Birgit Gade   

Jeg kontaktede Trine da jeg var i syv sind omkring et valg jeg skulle træffe. Kunne simpelthen ikke finde ud af om jeg skulle vælge det ene eller det andet. Der var en lille stemme indeni som sagde at jeg skulle have fat i Trine. Jeg ved ikke hvad det er Trine kan - men efter Trines fjernhealing var jeg faktisk i stand til at træffe et valg ❤ Så tak Trine! Anonym

Stine Maria   

Kære Trine
Jeg føler virkelig, at den cd du har indspillet til mig med fløjte musik, er kreeret lige præcis til mig, hvilket den også er. Jeg har stor glæde af at bruge min cd ved følgende lejligheder:
1. Når jeg skal slappe af og finde roen.
2. Når jeg vil meditere.
3. Når jeg vil lave min egne visualiseringer.
4. Når jeg vil mærke og åbne mit hjerte.
Når jeg hører fløjte lydene, kan jeg mærke hvordan cellerne i kroppen bliver aktiveret, og energien bliver lysere, lettere samt mere glædesfyldt. Det er som at blive et med de smukke og blide toner. Jeg er rigtig glad for min cd med de smukke fløjte toner
Kærlige og varme tanker fra Kirsten Gunvor

Kirsten Gunvor    Website   

Tusind tak Trine for fjernhealingen og englekortet. Det er kun knap 14 dage siden. Men hvor er der sket meget siden. Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor fantastisk intuitionen guider mig. Jeg har fået tillid til at lytte til min intuition. Jeg var godt igang. Men fik lige et push til at få tillid til mit indre.
Kh Emma

Emma Høj    Website   

Uendelig blide, smukke og omfavnende toner når dybt ind i min sjæl og rører ved noget, jeg ikke har bevidsthed om findes. Mit kronechakra åbner sig med det samme, tårerne triller ad mine kinder - noget dyrebart er rørt - en stærk følelse af fred, taknemmelighed og kærlighed. Knus fra Karen

Karen Emma Schaal   

Tak kære Trine - for det smukke musik, du spillede for mig. Jeg gik som på skyer i flere dage derefter, og følte mig meget mere hel end nogensinde før.
Jeg øver mig i disse år i at give mig selv mere plads til 'at være' og ikke hele tiden at gøre. Timerne hos dig har bidraget SÅ meget til dette projekt - så selv om det er svært at afmontere det handlende, så er jeg mere på vej end nogensinde før.
Det er en ny vej for mig, så jeg undrer mig stadig - men hvor føles det fantastisk !! Stort knus og kram.
Karen Margrethe

Karen Margrethe Andersen   

Kære Trine, tusind tak for din healing af min søn. Det var så fantastisk at se den forvandling, der skete med ham efter du gav ham fjernhealing. Han havde været så bange og stresset i mange dage over at starte på den nye skole, men de følelser blev med et slag forandret efter din healing. Den følgende morgen vågnede han som en ny dreng - rolig og tillidsfuld og kom glad hjem fra skolen senere - og sådan har det været lige siden. Din fjernhealing var en stor hjælp til at komme igennem en svær periode og kan anbefales til alle, der har brug for støtte i svære situationer. Tak for hjælpen ! Kærlig hilsen Anne

Anne Hall   

Jeg har været så fantastisk heldig at modtage en healing og et englekort. Begge dele sad lige i skabet. En healing der åbnede mit hara- og hjertechakra og gav mig den funklende lyshealingskugle der varmede hele mit energicenter op og løsnede. Kortet passede perfekt til den situation jeg står i på nuværende tidspunkt og det bekræfter mig i mit lysarbejde og min fremtid. Jeg har kun alt det bedste at sige om Sjælens tone ❤️

Lise   

Tak for en smuk aften.

Tyngdekraften blev ophævet og jeg var som en funklende Feather Star i et stort ocean.
Bølger af farver kom rullende mens jeg blot svajede til tonerne fra din fløjte.
Oplevede en berusende lethed der er svær og beskrive.
En smuk måde at afbalancere kroppen på og sand balsam for sjælen.

Kærligst Seline

Seline Kirkegaard   

Trine er en fantastisk dygtig healer. Med sin smukke fløjtemusik giver hun lindring, og forløser blokeringer skabt af sorg, fra krop og sjæl. Trine arbejder med stor omsorg og høj integritet. Jeg ville til hver en tid trygt lægge min krop og sjæl i hendes kompetente hænder

Pernille Kiby Olsen   

Kære Lulu og Fløjten.
Det var en stor oplevelse for beboere og personale da i performede for os på Sødisbakke. I var eminente til at skabe en ramme med tryghed og nærvær for vores beboere. Trine spillede på sin fløjte så indlevende og nænsomt, at tonerne forankrede sig dybt i vores indre, og fik os til at slappe af i kroppen både fysisk og mentalt. Lulu nærmede sig vores beboere med hendes intense tilstedeværelse i krop og sjæl, på en sådan måde, at der blev skabt de mest forunderlige øjeblikke mellem Lulu og beboerne. Kombinationen af Klovnen Lulu´s møde med beboerne, indhyllet i Trines lydtæppe, gav de bedste forudsætninger for et godt arrangement. Vi håber at kunne gentage succesen en anden gang.

Inge Klejs   

Kære Trine
Tusind tak for en \\\"hjertevarm\\\" og meget smuk formiddag den 6. okt. i Gimsing Sognehøjskole, Struer.
Det veltilrettelagte foredrag - krydret med fløjtetoner, en enkelt sang og digte, blev en dejlig og berigende oplevelse,
Det kom fra hjertet og gik til hjertet.
Tak. Karen Frølund. 10. okt 2014

Karen Frølund   

En dejlig aften du gav os i Rønde Y\'s Mens Club.
Du formår at røre ved noget i os alle som vi ikke var klar over kunne røres ved.
Tak for en skøn aften

Birte Christoffersen   

"Et skønt væsen, en fabelagtig musiker og en sjæl der ved nok om emotioner, har netop udgivet en CD til brug ved sorg, stress eller meditation.
Jeg har haft den største fornøjelse at male til Trine Geltzer Dinesen smukke hjertegribende fløjte!
Glæder mig til hendes CD og altså en anbefaling af hele mit hjerte"

Heidi Lykke Nissen   

Når du fløjter for mig, er det som om, alle celler i hele kroppen vibrerer, og jeg føler mig mere levende. Det tunge i mit hjerte forvandles til en lethed, så jeg danser, når jeg igen forlader dit helende værksted. Tak Trine:)

Mie Jespersen   

Når Trine fløjter, så står verden stille, man er til stede i nuet og det gør indtryk og sætter aftryk.

Susanne Flintholm    Website   

At være i din lille fine hytte med fløjten, sangen og ranglelyden er for mig en meget blid, nænsom og hjerteåbnende healings-proces - men også meget kraftfuld. En healings-proces uden alt for mange ord.

"Hun spiller sommerfugle frem og vækker det indre barn". Tak Trine.

Heidi Bjørg   

Skrevet af gæster på Vedbygaard der har mistet. Livsmestring. Når to bliver til en.

Kære Trine.

Vi er 12 personer der siger tak for en fantastisk aften.

Du formåede med din personlige udstråling, karisma og musikalske evner at lukke livet ind hos os igen efter tabet af vores elskede. Du fandt ind til vores hjerter og gøre os modige og stærke. Mod til at leve vores liv igen.

Tak fra kursisterne i uge 25 på Vedbygaard.

Kærlig hilsen
Pia Thøgersen

Pia Thøgersen   

Hej mor jeg synes det er helt vildt at du er kommet så langt.
Du vil virkelig noget med det og du kommer så langt med det.

Jeg vil bare sige at jeg stolt over dig og bare bliv ved du kan komme meget langt bare du tror på dig selv.

Julia   

Kære Trine

Tak for en god oplevelse med musik, sang og foredrag. En rigtig dejlig aften i Stavtrup Sognegård. Jeg tror du rørte noget ved os alle på en eller anden måde.

Håber vi kan få besøg af dig en anden gang.

Ormslev Menighedsråd, Lene   

Hej Trine,

Tusind tak for dejlig fløjteterapi!

Du fik åbnet mine øjne for mit indre rum; min kerne. Det var meget brugbart for mig; -at vide at det findes. Jeg havde glemt det i min tristhed.. Det var meget helende for mig!

Har anbefalet det til flere!

Anonym   

Kære Trine

Tusinde tak for en meget smuk og rørende oplevelse da du spillede for os. Det var givende at være flere i en gruppe og efterfølgende kunne dele de helt forskellige og meget personlige oplevelser.

Gitte Rasmussen   

Kære Trine

Tusind tak for den gode oplevelse, du gav til Åbent Hus i Landsforeningen Spædbarnsdød.

Jeg kan på alle måder anbefale alle, som har mistet - eller er pårørende til en der mister - at kontakte Trine. Uanset hvor i livet tabet rammer os, kan musikken tale til os på en særlig måde.

Kompetent - rørende og dybt anbefalelsesværdigt!

Kamilla   

Kære Trine!

Tak for en smuk og meget personlig oplevelse. Dine toner maler levende billeder indeni lytteren og efterlader én i ro og fred.

Anne Nygaard   

Sikke en harmoni , livsglæde og frihed.

Der er skabt harmonier mellem alle dine evner og udtryk på alle planer med Lydterapien som den sidste tilføjelse.
En ny terapiform der skal opleves....

Jeg har haft den store glæde ,at være med i processen , at se og opleve effekten af din terapi som jeg varmt kan anbefale.

Pia Gylding Sabroe    Website   

Kære Trine

det er en super fin hjemmeside - godt gået! Skønt, skønt, skønt!

Marianne Florman    Website   

Kære Trine

Hjertelig tillykke med din hjemmeside, rigtig dejligt at SE DIG igen MED DIN FLØJTE!! Tænker tit på den dejlige lydhealing jeg/vi fik sammen med dig i Maribo. Jeg ved at DU er kommet på den rette hylde!! Held og lykke.

Kærlig hilsen
Ingrid Marie

Ingrid Marie Kusk   
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]