Har du mistet et kært menneske?

Få lindring og trøst i din sorg med 3 helende lydfiler + 30 siders e-bog

 

Hvis du følger mig både her på hjemmesiden og på de sociale medier, så ved du at mit livsformål, er at hjælpe andre med deres sorgarbejde! At give mine tanker, følelser, op – og nedture og alt hvad der har hjulpet mig “igennem” sorgen, videre til alle de, som har brug for det. At komme fra tankerne, og det der foregår i hovedet, og ned i hjertet.

Jeg sad en dag og googlede på musik og sorg, og faldt over denne udtalelse fra en klient (ikke min):

”Jeg er ikke blevet mindre ked af det, men jeg oplever en indre ro, fordi accepten af tabet er kommet fra hovedet til hjertet. Det giver plads til at møde de glade ting i livet også.”

Har du mistet et kært menneske?

Så vil det glæde mit hjerte at hjælpe dig med at lukke livet ind igen. At gå fra hoved til hjerte.

Jeg har lavet et lille minikursus, der består af e-bogen “Toner fra sjælen” incl 3 forløsende lydfiler, som du kan lytte til igen og igen. Lige så meget som du har brug for.

Sorg og smerte er ofte utroligt svært at sætte ord på, og det er netop her fløjtehealing kan være med til at forløse på en helt særlig og blid måde. Fløjtens toner heler dig helt ind i dit hjerte og sjæl ved hjælp af sine vibrationer, uden du behøver sætte en masse ord på, blot ved at være og lytte.

Du kan læse mere om det sorgforløsende kursus her: