Husker du at lægge mærke til de små tegn på din vej?

Når jeg går tur med hunden her i Rosenholm Skovene, så bruger jeg mange af mine sanser. Jeg både lytter, ser og lugter, det jeg møder på min vej. Kornets fantastiske duft, fuglene der synger, en gren der knækker (måske får jeg øje på et rådyr), træerne der svajer og suser i vinden, fjerene på stien, som fortæller mig, at englene er med mig. Jeg prøver at se alle de små tegn, jeg møder på min vej, og det behøver nu ikke kun være i skoven ;-).

I sidste uge da jeg gik morgentur med min hund, vendte jeg mig “tilfældigt” om, og der på vejen stod en ræv og gloede på mig. Da vi havde stået lidt og kigget på hinanden, begyndte han at gå frem i mod mig, og et kort øjeblik overvejede jeg, om den ville komme helt hen til mig, men han drejede af og ind på marken, da hunden rørte på sig. Først var jeg bare helt overrasket over at se ræv, og at den faktisk gik hen i mod mig, men ved nærmere eftertanke vidste jeg, at der var mere i det. Det var et tegn, så jeg gik hjem og googlede på ræven som kraftdyr, og der stod bl.a. dette:

” Ræven er en bruger af magi, healing, og besidder gaver af formskifte og usynlighed. Ræven er guide og vogter i den nye magiske verden, hvilket afspejler det nye magiske og den nye verden der vækkes til live for dig. Gennem rævens energi lærer vi, at vi har evnen til at omrokere vores liv langs enhver linje, vi ønsker. Muligheder for sådanne omrokeringer vil præsentere sig snart. Når ræven ankommer, er vi ved at blive ført gennem et eventyr af magi og ånd, der vil efterlade os velsignede og evigt ændrede.”

Forleden dag fandt jeg ud af, at der er flyttet en snog ind under min terrasse, ja faktisk har jeg fundet ud af, den har underjordiske gange rundt i haven, hvilket irriterer mig, da hunden står og gør!!!!! MEN ikke desto mindre, så er det jo også et tegn til mig, og den har jeg nogenlunde fået vendt (ha ha)for:

“Slanger er et symbol for forandring og helbredelse. De har hurtighed og fleksibilitet, så når slanger kommer ind i vores liv, vil forandringer og overgange ske hurtigt og er hurtigt genkendt. Giv slip på enhver frygt og gå ikke imod de ændringer, for de bringer nye udtryk for kreativitet, visdom og styrke med sig. Når slangen viser sig, vil vi finde lejlighed til at kaste gammelt bort og lade en del af vores liv genføde.”

SÅ alt er som det skal være, for begge dele passer utroligt godt til mit liv og min business lige nu, og det blev jeg mindet godt og grundigt om, så jeg kan være opmærksom og følge med flowet. Spændende hvad der kommer til at ske den næste tid :-).

Med disse ord vil jeg ønske dig en helt fantastisk sommerferie, og husk at være åben for de tegn du modtager! Jeg holder ferielukket i uge 29 + 30. 

Kilde: Den anden virkelighed.

2 kommentarer til “Husker du at lægge mærke til de små tegn på din vej?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *