Hvordan mærker du, at du er stresset?

Modtag stærk og støttende fjernhealing i fred og ro hjemme hos dig selv

Hvordan mærker du, at du er stresset?


Jeg ved f.eks, at når jeg begynder at gå ud fra toilettet ( ja undskyld det bliver lidt privat) mens jeg knapper bukserne ;-), så skal jeg til at passe på mig selv.  Når jeg har svært ved at være nærværende overfor mine børn, og ikke hører ordentlig efter, mens de taler til mig, når jeg tjekker min tlf og arbejdsmails lidt for ofte OG bare glor på FB, ja så er der for meget gang i øverste etage, og det er tid til at praktisere Yin.


Hvornår og hvordan føler du dig presset og stresset?


Får du svært ved at falde i søvn, sover dårligt, skændes lidt for meget med familien, kører tankerne i ring, spiser du liiiiiiidt for meget slik/sukker, farer du hele tiden rundt og laver alverdens opgaver i stedet for at sidde i din sofa med en god bog? Selv om vi godt ved, at det bedste ville være at meditere, løbe eller gå en tur i skoven, bare sidde og glo ud i luften, nusse kæresten eller ungerne, sidde stille og lytte til fuglene eller noget helt tredie, så kan det være virkelig svært, når vi først har uro i kroppen og hovedet. Alt i os stritter i mod, for vi må hellere lige få lavet det og det og det.

Er det noget du kan nikke genkendende til? Så lad mig hjælpe dig.

Med en fjernhealing får jeg både din krop og dit sind til at slappe af og komme HELT ned i gear. Jeg sender masser af lys og kærlighed  til dig, så du igen kan mærke dig selv, får mere overskud, energi, bliver afslappet og dermed kan nyde din ferie i fulde drag UDEN du først skal bruge en masse tid på at slippe din stress. Du har jo – sandsynligvis –  kun 3 ugers ferie, så hvorfor bruge dine dyrebare uger på at lande og komme til dig selv? Tid du kunne bruge på kærlig og nærværende samvær med familie og venner.


Det skrev Birgit til mig: Tung og træt i krop og sind benyttede jeg mig af Trines generøse tilbud om fjernhealing, englekortlæsning og en fløjtehealing. Det gav fornyet liv til cellerne, og en uventet indsigt. TAK Trine.

Frem til og med d. 7/7 får du BÅDE rabat på en fjernhealing OG en gratis lydfil med en fløjteheling af dit Rodchakra. Din investering i dig selv og din indre ro er KUN 397 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *