Hvordan “overlever” jeg mentalt i denne tid?

Verden og os er sat på hård prøve i denne tid, og hvis ikke vi passer på, så går vi i frygtmodus i stedet for at holde fast i lyset, og de fantastiske ting, som kommer til at ske på den anden side af et hvert kaos. Vel at mærke hvis vi ønsker det, og har øjnene åbne for nye muligheder.

Som så mange andre i denne tid har jeg mistet adskellige arrangementer og også mit deltidsjob – mit fundament!

Det kunne i allerhøjeste grad få mig til at gå i frygt og lav energi, og ja det gjorde det da selvfølgelig også en dags tid, men så valgte jeg at se fremad, at se igennem det, som foregår lige nu, og istedet for se på mine muligheder. Jo jeg er generelt et positivt menneske, men jeg har også i MANGE år inderste inde levet i konstant frygt for lige præcis min økonomi. MEN jeg har lært at tackle det, for jeg ved, hvor VIGTIGT det er at holde mine tanker og følelser positive, for at “overleve” og for at manifestere det, som jeg virkelig ønsker.

Tidligere i denne uge trak jeg dette smukke kort, som bare passer perfekt til min situation – og måske din – for hver ENESTE dag kontakter jeg min vision. Jeg har mine daglige ritualer, hvor jeg styrker min krop med små yogaøvelser, sund mad og kosttilskud, jeg spiller på min fløjte og så mediterer jeg. For EN ting jeg lærte i 2019 er, at det er helt vildt vigtigt at holde fokus og være mentalt stærk! Det som fungerer bedst for mig, når jeg mediterer, er at synge et mantra samtidig med jeg visualiserer min vision. At den allerede er sket, og hvordan det føles. Jeg forsøger at få så mange detaljer med som muligt.

Efter disse ritualer føler jeg mig fuldstændig frisk, glad og fyldt med høj energi, lige klar til at gå i gang med dagens arbejde :-). Nogle dage når jeg sætter mig for at gå i gang, er jeg fyldt med uro, og synes jeg skal lave noget arbejdsrelateret i stedet for, men så ved jeg, at jeg har ekstra meget brug for at meditere! Jeg har brug for ro for at “overleve” mentalt – OG fysisk. For stress sætter sig som bekendt altid i kroppen, men det er et helt andet skriv.

Håber dette lille blogindlæg har inspireret dig til at gøre noget godt for dig selv mentalt og fysisk.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slippe dit frygtmodus, meditere og skabe flow i dit liv, så du kan manifestere, det du drømmer om, så tjek mit lille onlinekursus “Hjertets kompas. Skab flow i dit liv uden omveje” ud, måske er det netop det, som får dig i gang. Så længe Corona holder os hjemme, er der tilbud på kurset. https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/onlinekursus-hjertets-kompas/

En kommentar til “Hvordan “overlever” jeg mentalt i denne tid?

  1. Pingback: NU smider jeg håndklædet i ringen - eller gør jeg? - Sjælens tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *