Jeg har lukket en dør og åbnet en ny.

Vuggevise og bronzeafstøbning

Når du giver slip på noget gammelt, så giver du plads til en ny energi og nye spændende ting.

Det er bare ikke altid, vi opdager, hvad der gemmer sig i pakken, fordi vi har så travlt med at ærgre os over, det der ikke længere er.

Som du måske har fulgt med i, så gav jeg i søndags slip på et smukt og skønt samarbejde med Idarose fra Eventyrlig Healing. Vi skulle nemlig begge en ny vej. Jeg vidste denne gang godt, hvad der var i pakken, hvad det nye var, og det glæder jeg mig mega meget til.

Jeg har indledt et samarbejde med Christian fra CS Metal, som laver de smukkeste bronzeafstøbninger af babyhænder og fødder. Jeg kommer til at køre rundt i landet og lave det første aftryk i modellervoks af alle de skønne børn, som han så efterfølgende laver til et smukt bronzeaftryk. Sammen med disse hænder og fødder tilbyder jeg en lydfil med babyens helt egen personlig indspillet vuggevise, eller man kan købe en standard, som passer til alle.

De første ture er allerede planlagt:
D. 24/10 kører vi rundt i Nordjylland
D. 31/10 står jeg hos Kære Børn i Aars
D. 14/11 går turen til Vejle og Fyn.

Du er velkommen til at læse mere om de spændende og smukke produkter her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/vuggevise-og-bronzeafstoebning/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *