Jeg lavede strudsen i stedet for at lytte til min indre visdom!

Laver du nogle gange strudsen, og stikker hovedet i sandet?

Mon ikke de fleste af os gør det en gang i mellem? Det er bare ikke altid, vi er opmærksomme på, at det er det vi gør, og så kan det være svært at handle anderledes.

For knap 3 uger siden fik jeg en opgave af min mentor Kirsten Stendevad. Et A4 ark hvor jeg beskriver, hvad Sjælens tone kan, og hvorfor lige præcis “mine” fløjtetoner er noget ganske særligt. Så vidt så godt, det har jeg gjort mange gange før, men DENNE gang kunne jeg simpelthen ikke få et ord ned på papiret. Jeg kunne bare ikke komme i gang. Jeg følte mig fuldstændig træt og uoplagt, og havde hele tiden noget andet, jeg lige skulle nå. Sådan gik dagene uden der skete en dyt, og til sidst blev jeg SÅ frustreret og træt af det hele. Problemet var nemlig, at jeg skulle bruge det, og jeg havde en deadline + Kirsten gerne ville læse det, inden jeg gik videre med det. Jeg plejer jo ikke at have svært ved at få skrevet tekster, kan faktisk godt lide det, men jeg følte ligesom ikke, jeg havde den indvendige ro til at komme i gang.

Jeg “skreg” min frustration ud inde i min businessgruppe, og de søde kvinder kom med alle mulige gode idéer til at komme over denne her skriveblokering. Det var egentlig ikke for at få hjælp, jeg gjorde det, jeg skulle grrrrrrrrrr bare UD med det. Det der tit virker super godt, når jeg skal skrive, er at meditere først, så kommer der en masse idéer og downloads. Det virkede bare ikke denne gang.

Pludselig forleden mens jeg sad i min nye bil (elsker den stadig højt), sagde en stemme inden i mig, at det hele handlede om, at det skriv og den handling jeg skulle foretage mig med det, kunne resultere i, at jeg faktisk ville opnå det, jeg har drømt om de sidste 5- 6 år!!!!!!! Et totalt Up Grade af Sjælens tone, og derfor lavede jeg ubevidst strudsen. Det er jo det her med at tillade sig selv det, som vi rent faktisk går og drømmer om (læs mere på forrige blogindlæg https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/jeg-var-lige-ved-ikke-at-tillade-mig-selv-det/). Heldigvis blev jeg opmærksom på problematikken, og SÅ kunne jeg tage handling på det :-). Der er så meget visdom til os, når vi tør lytte indad.

Brevet er skrevet – vupti – og hvad der kommer ud af det, må du høre om en anden gang.

De kærligste hilsner fra Sjælens tone

Nogle bruger mine fløjtehelinger til at få gang i skriveriet, få forløst gamle blokeringer og gå efter drømmene. Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev modtager du en fløjtemeditation til at åbne dit hjerte. Det gør du lige her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *