Jeg var lige ved ikke at tillade mig selv det.

Om gamle overbevisninger

I dag har jeg hentet min “nye” bil. Den er helt fantastisk. Jeg føler mig som en dronning, når jeg sidder bag rattet, og det er et kæmpe Up Grade i mit liv. Jeg elskede min gamle bil, og der var mange følelser forbundet med at tømme den for ting og sager, men det havde også længe ligget i baghovedet, at den efter al sandsynlighed ikke ville gå igennem næste syn her til marts. Det er faktisk noget af en stressfaktor hele tiden at være bange for, om der nu kommer en ny mega dyr reparation rundt om hjørnet.

Alligevel var jeg tæt på at droppe købet i går. Alverdens tanker kørte rundt i mit hoved. Kan jeg tillade mig at købe en “ny” bil, har jeg nu også råd til det, har jeg virkelig lov til at føle mig som en dronning, og hvad vil min eksmand, mine kollegaer og venner sige? Jeg svømmer jo ikke i penge – endnu. Nu tror du måske, jeg har købt en Mercedes eller Tesla, men bare rolig den er slet ikke den prisklasse, men det er sådan, jeg FØLER det 🙂 – og det er fantastisk!

Og hvorfor fortæller jeg dig så det? Fordi det handler om gamle overbevisninger, og det kender du garanteret også til!

Jeg er vokset op i en generation, hvor man, meget firkantet beskrevet, enten var socialist eller kapitalist, og så var der dem i mellem. Kapitalisterne var nogle rige bæster, som kun tænkte på sig selv, ikke var gode mennesker, kærlige mennesker, aldrig hjalp andre, var overfladiske, havde store huse og dyre biler i stedet for at give noget til de fattige osv. Og man kan i hvert fald SLET ikke være et spirituelt menneske og tjene masser af penge.

Det er fuldstændig groet fast i mig, og er en overbevisning som jeg har holdt mig selv og mit pengeflow nede med i mange år. Hele 2019 har jeg i den grad arbejdet med mit mindset, og derfor er det et kæmpe skridt op ad stigen for mig at købe denne bil. Jeg har hele året mediteret, lavet Kundalini yoga, lyttet til min egen fløjteheling Abundance og lavet EFT (tankefeltterapi) på min business og mine pengeoverbevisninger. Det virker!! Det sidste spændende jeg har prøvet, og som jeg virkelig kan anbefale, hvis du kan nikke det mindste genkendende til det, jeg har skrevet, er TAT, hvor du med simple teknikker omkoder hjernen for gamle mønstre og programeringer – en neurologisk healing. Janne Ringius er super dygtig, nærværende og et hjertevarmt menneske, som jeg giver min dybeste anbefaling. Du kan læse meget mere om hende her: https://janneringius.dk/

Jeg har bl.a. benyttet mig af dette super tilbud, og som Janne selv skriver:

“Fortiden ligger ubevidst i dig, og skaber minder der kan trække dig tilbage i gamle relationer, som bringer følelser af afvisninger og sår frem igen.

For kun 48 kr modtager du en hjertehealing fra mig, som er en workshop der blev afholdt i Open heartroom i Valby den 9. oktober.

Når du står i dig selv, uden fortidens mønstre og vaner, så kan du skabe det liv der passer bedst til dig i dag.

Når du står i dig selv, uden at blive styret af fortidens afvisninger og sår, så kan du skabe kærlige relationer i dit liv i dag, med den som du er. “

Du finder det lige her: https://www.hjertetstid.dk/hjertehealing-for-kvinder/?fbclid=IwAR1TbREcL7JexkJPo49IbE0q1s6aj-jQn3IDw4dCiwIAlSl_0ZDHGw3sJuQ

De kærligste hilsner fra

En super glad bilejer / Sjælens tone

En kommentar til “Jeg var lige ved ikke at tillade mig selv det.

  1. Pingback: Jeg lavede strudsen i stedet for at lytte til min indre visdom! - Sjælens tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *