Kan man visualisere sine drømme til virkelighed?

Det startede for mange år siden, det her med at manifestere ønsker. Jeg husker det det stadig, som var det i går!

Jeg havde sat min “gamle” fløjte til salg hos en forretning i London. Jeg havde allerede købt en ny fløjte, så det var ret vigtigt, at jeg fik solgt den gamle hurtigst muligt, da vi altså taler om en fløjte til omkring 40.000 kr, og den nye var selvfølgelig endnu dyrere.

Det jeg gjorde var, at jeg hver dag visualiserede, hvordan konvolutten med checken (ja det er mange år siden) landede i min postkasse. Hvordan jeg gik ned og hentede den, åbnede og blev fuldstændig over glad :-). På et tidspunkt tog vi på ferie i sommerhuset, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg hellere måtte “flytte” de indre billeder med der ud.

Den dag hvor jeg åbnede postkassen, og der lå et brev fra London med en check i, fuldstændig som jeg havde forestillet mig, må jeg indrømme, jeg begyndte at ryste en smule. Det var simpelthen for vildt! ALT var foregået FULDSTÆNDIG, som jeg havde set for mit indre blik.

Hvad der sidenhen gjorde at jeg holdt op med disse visualiseringer, skal jeg ikke kunne sige. Måske fik jeg for travlt med livet, eller måske gik jeg for meget over i frygtmodus, og kunne ikke samle mig om det!!!!

Det er jo ikke så lige til og enkelt som det lyder – og dog! Det eneste det kræver, er, at du giver dig selv lov til at smække rumpen i sædet, skabe ro i og omkring dig, men det kan sandelig også være svært nok.

Mange år senere prøvede jeg at gå i gang igen med Loven om Tiltrækning, men det fungerede ikke rigtig for mig. Der var alt for mange regler, ting man ikke må sige, skemaer og halløj. Så jeg droppede det igen.

For et år siden fandt jeg endelig den helt rigtige løsning for mig til at manifestere min ønsker og drømme, her iblandt visualisering. Siden jeg gik i gang med det – og vi taler altså HVER ENESTE DAG – har jeg (og min eksmand) fået solgt sommerhuset, jeg fik “hul igennem” til nogle samarbejdspartnere, jeg længe har drømt om, jeg har fået en “ny” bil, jeg får i 2020 sat mit lejede hus tip top i stand, jeg har fået en masse penge tilbage i SKAT, så jeg kan opgradere på min business og jeg VED der lander 2 fantastiske drømme i år, jeg ved bare ikke hvornår det sker, men jeg kan mærke det langt ind i sjælen.

Hvad jeg helt præcist har gjort det sidste års tid, skal jeg nok fortælle dig i løbet af ugen, så hold øje med mit nyhedsbrev (du kan evt skrive dig op her https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20) eller min FB-side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *