Smertelindring, dyb afspænding, flow og harmoni i krop og sjæl.

 

Døjer du med hovedpine, stress, spændte skuldre, øm nakke, dårlige knæ, ryg eller føler du dig ofte træt, trist og uoplagt ?

Så er jeg klar til at hjælpe dig med mine healende hænder, frekvensbehandling med iTeraCare og kærlige beskeder fra mine guider.

 

“Jeg synes jeg føler mig lettere i kroppen, bedre flow i kropsvæsken og mindre smerter i hofter og achillessenen. Kirsten”

Du vil blive mødt med et kærligt nærvær, omsorg og en blid men effektiv behandling.

 

Inden du kommer, stiller jeg ind på dig, så jeg er klar til at kanalisere det ned, som lige præcis DU har brug for. Behandlingen foregår på briksen med tøj på med ganske lette berøringer, og jeg starter med at løsne op for dine energier og skabe flow, så både krop og psyke er modtagelig for healingen. Jeg vil gennem mine hænder sende healing, lys, varme og masser af kærlig energi ind i de inflammationer, som måtte befinde sig i din krop, og derved forløse blokeringerne i dit energifelt. Disse blokeringer og traumer kan sætte sig som både fysiske smerter, men også som angst, depression, søvnløshed og meget andet. Jeg afbalancerer også dine chakras, så alt kommer i harmoni og ro på både det fysiske og mentale plan.

Derefter får du en tur med den fantastiske iTeraCare blæser, som er frekvensterapi. ITeraCare indeholder 3 forskellige teknologier: TeraHertz, Quantum Scalar samt Optisk kvarts.

TheraHertzfrekvenser svinger med samme frekvens som vores sunde raske celler gør. De ligger mellem ca 3 og 15 hertz.

Lige som healing styrker iTeraCare kroppens egen evne til at hele sig selv

 

Jeg vil, både før du ankommer og under behandlingen stille ind på dig og dine behov og med min klarhørelse kanalisere beskeder ned til dig.

 

Når du går her fra føler du dig fyldt med ny energi og velvære, opløftet, dybt afspændt, mindre stresset, mere klar i hovedet og med en krop der forhåbentlig har færre smerter.

 

Healing er den ældste form for behandling, mennesket har brugt. At heale betyder “at gøre hel” og styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

Varighed ca 60 min velvære for krop og sjæl

  • Pris: 600 kr

Behandlingerne foregår tirsdag og torsdag

Har du og din krop brug for mere end en behandling, så tilbyder jeg 4 gange til 1800 kr. Dvs den sidste gang er GRATIS!!!! Klippekortet skal bruges inden for et år.

 

“Jeg oplevede en meget dyb afslapning i hele kroppen og en mærkbar healing fra Smillahs hænder, der bredte sig ud som et varmt, afstressende og healende vandfald indeni, der fjernede mit tankemylder og givet en tiltrængt langt bedre nattesøvn også efterfølgende. 
Smillahs klarsyn/stillen ind på mig forinden vi mødtes samt under healingen matchede både mit fysiske og psykiske helbred. En virkelig dybdegående og effektiv healing, som jeg varmt kan anbefale og rigtig gerne selv vil opleve igen.
/ Dorthe “

Du kan læse flere udtalelser her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/gaestebog/

Kære Smillah! Jeg vil gerne takke dig for at have reddet mine juledage, hvor jeg var sendt til tælling i sofaen med et slemt lændehold. Takket være dine healende hænder og Renu28 har jeg kunnet stå oprejst siden. Det var et helt lille julemirakel – tusinde tak! kh Christina

 

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20