Abundance

3 enkle metoder til at opnå overflod, mere energi og indre glæde

 

Få skabt flow i dine pengeenergier, transformér dine blokeringer/begrænsninger og åben op for vejen til velvære, glæde og lykke .

Du har nu mulighed for at få en helt unik fløjtehealing der åbner dit hjerte, så du bliver modtagelig for universets overflod til dig. Lydfilen er afprøvet på både mig selv (som i mange år konstant var bekymret for min økonomi, jobs og kun lige havde til husleje og mad til mine børn og jeg) og på kunder, som oplevede store forandringer.

Overflod i livet handler altid om dit mindset.

For at tiltrække mere overflod bliver du nødt til at nulstille din hjerne og give slip på gamle overbevisninger og begrænsninger.

Dette minikursus healer og transformerer dine blokerende tankemønstre, så du kan åbne op og være modtagelig for overflod på alle planer i dit liv.

Det gælder ikke kun penge, men også din energi, nye og frugtbare relationer, drømme og ønsker. Det som DU har brug for.

Ud over en healende lydfil får du 2 små men meget effektive øvelse, som du kan lave hver dag.

Det skrev Inger til mig:

“Ugen før påske modtog jeg en en fil med Healingen ABUNDANCE. Jeg har lyttet til den hver dag siden. Allerede indenfor få dage begyndte der at ske ændringer. Jeg modtog flere klienter – kunder i min forretning og har øget min omsætning på kort tid. Jeg er meget glad og taknemmelig for, at du fortalte om muligheden. Et kæmpe stort tak til dig Smillah. Jeg kan helt klart anbefale andre muligheden. “