Abundance

2 enkle metoder til at opnå overflod, mere energi og indre glæde

 

Der var engang hvor jeg gik i konstant frygt for min økonomi. Det kværnede uafbrudt rundt i mit hoved, hvordan jeg skulle få pengene til at slå til. Der var kun lige nok til husleje og mad til ungerne og jeg. Frygten og alle begrænsningerne var en gammel overbevisning, jeg havde med mig fra barnsben. Gamle paradigmer som slet ikke har hold i virkeligheden, hvor alt er ren energi.

Kender du det? Hvis du har min alder, så gør du garanteret.

På et tidspunkt var der en meget klog kvinde, som spurgte mig, hvorfor jeg ikke spillede healende på min fløjte for mig selv og min manglende tro på overflod. Og det var jo et ganske godt spørgsmål.
At tiltrække overflod handler rigtig meget om vores mindset. Vi er simpelthen nødt til at omprogrammere hjernen, hvis vi vil have overflod ind i livet på alle planer – ikke kun penge – men på ALLE planer.

Jeg fulgte naturligvis rådet vedr en fløjtehealing. Det skal selvfølgelig ikke kun komme mig til gode, men er for alle, som ønsker mere overflod, mere energi og indre glæde.

Derfor tilbyder jeg et lille minikursus med healing på ABUNDANCE og en nem øvelse, som ændre din hjernes frekvenser. Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.lumant.dk/kurser/abundance?referral_campaign=instructor&referral_source=link