Lindring og trøst med sjælsmusik

Jeg/vi har brug for din støtte og opbakning

For ca 1 år siden opsøgte jeg Enhed for Lindrende Behandling på Skejby og Regionshospitalet Randers med henblik på et samarbejde omkring sjælsmusik til uhelbredeligt syge og deres pårørende. Det har vi siden da arbejdet på at få sat i gang ved hjælp af midler udefra, og har sat et projekt sammen med titlen “Lindring og trøst med sjælsmusik”.

Et projekt hvor Sjælens tone tager ud til uhelbredelig syge i deres eget hjem, og spiller beroligende musik. Gennem de intuitive og meditative toner bygger Sjælens tone bro mellem himmel og jord. Fløjtens smukke toner går dybt ind i tilhørerne, og skaber en helt særlig resonans i både krop og sjæl.

Det koster ikke en krone, du skal blot klikke på tommelfingeren nederst på siden her: https://seimei.eu/wish/50-000/

Formålet er at undersøge om intuitiv sjælsmusik kan lindre uhelbredeligt syge og deres pårørende i eget hjem. Via musikken vil jeg hjælpe den uhelbredeligt syge med at sænke stressniveauet, finde en indre ro, lindre smerter, vende de negative tankemønstre, få en bedre livskvalitet i den sidste tid, mere livsglæde, at modtage en dyb afspænding og dermed også få en bedre søvn. Når jeg spiller intuitivt, oplever jeg, at der bliver skabt et helt særligt rum, hvor patienterne efterfølgende netop giver udtryk for disse ting, har mærket en indre ro i flere dage efter, og jeg har set midlertidigt stop af rystelser ved f.eks Parkinson sygdom.

Døende og pårørende kan ofte have svært ved at tale sammen om sorgen og smerten, men her går den levende og intuitive musik ind og giver dem en større samhørighed og kærlighed til hinanden – uden ord. Angstens barriere mellem dem bliver på denne måde nedbrudt af musikken, og skaber et rum til bedre forståelse af hinanden. En smuk væren og en heling på sjælsplan.

Skulle du have lyst til at støtte projektet, så tager vi i mod dit like med dybeste taknemmelighed. Du kan stemme på projektet “Lindring og trøst med sjælsmusik” på linket, det tager kun 5 sek. af din tid, men kan gøre et stort forskel for uhelbredeligt syge og pårørende. På forhånd af hjertet tak. https://seimei.eu/wish/50-000/

Dette har tidligere blevet sagt om Sjælens tone:

 ”Det blev den smukkeste oplevelse, jeg har længe har oplevet. De fine intuitive toner forbandt mig til min døende sjæleven på en smuk og enkel måde. De smukke toner fra fløjten gled ind i min sjæl og skabte forbindelse . Der opstod billeder i mit indre af dejlige fælles oplevelser, og mange indre følelser opstod og berørte mig på et dybt plan. Den smukke sang fra Trine afrundede på fineste vis. Jeg er meget taknemmelig over at have mødt et så indsigtsfuld og intuitiv menneske som Trine.

Find tommelfingeren nederst på siden og klik: https://seimei.eu/wish/50-000/

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *