Smuk og personlig begravelsesceremoni med toner fra sjælen

 

“Kære Smillah. Af hjertet tak for det smukke, smukke musik du gav os og vores mor i går i Marie Magdalene Kirke. Det var mere, end vi kunnet have ønsket, og det blev beundret af alle i kirken. Tusind tak.”

 

Ønsker du et særligt og smukt farvel til en af dine kære, så kommer jeg og spiller i kirken, kapellet eller hvor højtidligheden holdes.

Det kan være musik, som har betydet meget for den afdøde, jeg finder noget smukt og passende klassisk musik eller det kan være intuitiv fløjteheling, som passer til afdøde og alle pårørende.

Ring og få en uforpligtende snak på tlf 61 30 55 28

  • Pris: 1800 kr

 

“Tonerne fra fløjten rørte mig dybt, da Smillah spillede i kirken til min mors begravelse. Jeg havde en del af mit fokus på praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. Lige der hvor tonerne ramte oplevede jeg en dyb massage, som gav plads til forløsning af sorgen. Jeg kan varmt anbefale Sjælens Tone.”

 

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20