Når livet tager en uventet drejning.

Sjælens tone

For 18 år siden troede jeg, at jeg skulle holde stor fødselsdag dette forår, men sådan skulle det ikke gå. Min datter Emily var kun på et kort besøg i denne verden, før hun valgte at tage videre.

Det var selvfølgelig en stor sorg og smerte for os, som blev tilbage, men hen ad vejen førte det til nye indsigter, udvikling, spiritualitet, kreativitet og meget mere.

En smertefuld men også fantastisk transformation. Fordi jeg turde kigge dybt ind i sorgen, og så hvad den havde med til mig.

Noget af det vigtigste og grænseoverskridende var forandringen af min musik. Sjælens tone opstod med fuldstændig intuitive og helende toner til bl.a. døende og pårørende, demente, plejehjemsbeboere og som behandling for klienter med angst, depression, smerter, søvnproblemer og ikke mindst udvikling.

I denne lille udsendelse på TV2 – Østjylland fortæller jeg mere om rejsen, og du får også en lille smagsprøve på den intuitive musik. Det er godt nok en ældre udsendelse, men stadig meget aktuel :-).

https://www.tv2ostjylland.dk/go-aften-ostjylland/flojteterapi-16/10?autoplay=1#player

Har du lyst til at blive endnu mere inspireret, så har jeg skrevet bogen “Toner fra sjælen” om hele rejsen frem til i dag. Den findes både som almindelig bog og E-bog, og du kan læse mere om den her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/toner-fra-sjaelen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *