NU smider jeg håndklædet i ringen – eller gør jeg?

Jeg blev sendt helt og aldeles til tælling i fredags. Det gik faktisk så vidt, så jeg bare havde lyst til at smide håndklædet i ringen, og sige: “Nu gider jeg ikke mere. Biksen lukker, jeg trækker stikket på ALLE planer.”

Men der er 2 store problemer i den sag – altså mht at trække stikket i mit liv. Det allerstørste er mine elskede børn. De kan jo ikke have en mor, som har trukket stikket, det er helt udelukket, det kan ikke lade sig gøre – fra min side i hvert fald. Det andet er, at helt ærligt så ved jeg ikke, hvordan man trækker stikket. Er det at blive hjemløs og leve på gaden, at gå på kontanthjælp og sige farvel til arbejdsmarkedet, livsformålet, drømmene eller noget helt syvende?? Det ved jeg heldigvis ikke noget om, for det eksisterer ikke i min verden. Det er ikke en mulighed, som jeg kan leve med og i.

Men derfor kan man godt rammes så hårdt, så man får lyst til at trække stikket – sådan lige for en kort bemærkning. Heldigvis har jeg nogle fantastiske forældre og veninder, som er rigtig gode til at holde fast og hive op igen, og så bliver håbet alligevel pludselig lysegrønt igen. Drømmene, kreativiteten, lyset og inspirationen vender tilbage.

Hvad gør DU, når du bare får lyst til at trække stikket???

I dag er lyset på sit højeste. Det er solhverv, og du har mulighed for at reflektere over det halve år, som nu er gået. Hvad lod du lyset skinne på, og hvad skal justeres i det næste halve år? Samtidig med er det også nymåne, så der er virkelig gang i energierne.

Jeg har lige siddet og mediteret på både dette første halve år, og hvad jeg ønsker mig for det næste halvår. Der ud over har jeg skrevet ned, hvad jeg vil tillade mig selv og mit indre at tage i mod under denne nymåne. For at sætte ekstra skub i drømmene og manifestationerne bruger jeg skønne æteriske olier, som understøtter det hele både på det fysiske og mentale plan.

Har du brug for hjælp til at meditere på lyset, nymånen, mulighederne og drømmene i dit liv, så kan du modtage healing og inspiration ved at lytte til den seneste fløjteheling fra Sjælens tone.

Det har været et turbulent forår for de fleste af os, og livet er med op og nedture for os alle, men inde bag ved er håbet altid lysegrønt, vi skal bare tillade os selv at finde det, og se det.

Hvis du vil læse mere om, at gå fra frygt til lys, at holde fast i de høje energier, visioner og skabe flow i livet, så kan du blive inspireret i dette blogindlæg https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/hvordan-overlever-jeg-mentalt-i-denne-tid/ og husk du kan altid finde små og større kurser samt helende lydfiler på shoppen: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/webshop/

Glædelig solhverv og nymåne fra Sjælens tone

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *