Onlinekursus – Vejen til dit hjerte

Rejsen til dit hjerte

 Vejen til dit hjerte 

Har du svært ved at give slip på dine frygtstrategier, har du et lavt selvværd, lever du et liv med begrænsninger og stilstand i stedet for at se løsninger, muligheder og være i flow, har du svært ved at mærke din intuition, og ikke mindst har du svært ved at mærke og leve ud fra dit smukke hjertes ønsker og drømme?

Så er mit onlinekursus lige noget for dig!

Her kan du sidde i fred og ro derhjemme og modtage konkrete værktøjer, samt tilhørende fløjtehealinger du kan lytte til igen og igen, som vil styrke dit selvværd, din intuition, lære dig at sætte grænser, at se muligheder og dermed skabe flow i dit liv, slippe stress og højne din energi, føle glæde, kærlighed og finde vejen til dit smukke hjerte

Kurset strækker sig over 3 dage med temaerne:
 Giv slip på dine frygtstrategier
 Styrk dit selvværd og sæt klare grænser
 Dit hjertes strålende lys

Det får du i pakken:

 Værktøjer som er nemme og lige til at integrere i din hverdag
 3 understøttende fløjtehealinger, som du kan lytte til, når det passer dig
 Du modtager mit nyhedsbrev (så længe du har lyst) med tips, healinger, månedens englekortlæsninger og meget mere

Din investering i DIG og din unikke udvikling er KUN 499 kr.

“Midt i en personlig krise kom Trine mig til undsætning med disse 3 fantastiske mediatoner.
Jeg havde virkelig brug for at det er okay at sætte grænser. Jeg var i et evigt tilbagevende mønster, hvor jeg altid var i tvivl om det nu også er okay at sige fra.
Så især meditationen med at sætte grænser gav med et kæmpe boost i mit selvværd. Om natten sad jeg oppe og tudede. Blokeringen blev transformeret. Så jeg tydeligt kunne mærke et energi skift i denne problematik.

Så Trines meditationer ændrede min energi, så jeg nu føler, at jeg står stærkere.
Tusind tak Trine.” Emma

Skriv en besked med din mailadresse og indbetal på mobilpay 76140, så modtager du fluks dit kursus “Vejen til dit hjerte”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *