Sidder skuldrene helt oppe om ørerne?

Sidder skuldrene helt oppe om ørerne?
 
Pyyyh når jeg bliver lige lovlig presset, så kan jeg virkelig mærke det i mine skuldre. De bliver ømme og fuldstændig hårde som granit! Nakken gør ondt, og jeg kan ikke en gang holde ud at have en halskæde på. 
 
Hvad med dig, kender du det med skuldrene, der sidder helt oppe om ørerne, har du en knaldende hovedpine, spændinger i nakken, ryggen, kæben og ofte mavepine? Og hvad gør du så? Knokler du videre, og tænker det går over igen af sig selv?
 
Tegn på stress kan ses og mærkes på mange måder. Måske ignorer du det, måske prøver du på alle måder at klare det selv, men uanset hvad du gør – eller ikke gør – så kommer du sandsynligvis også til at døje med det i sommerferien, for hvis det sidder rigtig godt fast, så er det svært at gøre noget ved det selv.
 
Det kender jeg desværre ALT for godt fra mig selv!!!! Jeg gør alverdens ting laver øvelser, mediterer, healer mig selv, ignorere det og pludselig sidder smerten så fast, at jeg simpelthen ikke selv kan gøre noget ved det, og må søge hjælp ude fra. Og det er også rigtig godt, problemet er bare, at jeg nogle gange venter ALT for lang tid, så det kræver flere behandlinger, i stedet for at jeg accepterede det og tog det i opløbet.
 
Med en smertelindring hos Sjælens tone får du en dyb, dyb afspænding, der både forløser smerter på det fysiske og mentale plan, med  mine healende hænder. Der bliver sat flow i dine energier, så de flyder frit i kroppen, og dine smertefulde steder bliver smurt med Redox Signalmolekyler, som går helt ind på celleplan og restituerer. Dvs du får dobbelt op på smertebehandling.
 
“Kære Trine! Jeg vil gerne takke dig for at have reddet mine juledage, hvor jeg var sendt til tælling i sofaen med et slemt lændehold. Takket være dine healende hænder og Renu28 har jeg kunnet stå oprejst siden. Det var et helt lille julemirakel – tusinde tak! kh Christina”
 
Redox Signalmolekyler findes allerede i vores krop fra fødslen. Vores celler har et fantastisk værktøj til at beskytte, reparere og gendanne raske celler med – nemlig disse molekyler.  Når cellerne bliver syge, producerer de færre Redox signalmolekyler og fortsætter påvirkningerne, vil der ikke gå lang tid før kroniske sygdomstilstande i cellerne vil opstå. På denne måde er man kommet ind i en ond cirkel, hvor det kan være svært at rette op på cellerne igen.  
 
Tilbudspris: 397 kr
Du modtager efterfølgende en GRATIS lydfil med en fløjteheling af dit Rodchakra. Værdi 97 kr
 
Tilbuddet på stressfri sommerferie løber til og med d. 7/7 og de sidste behandlinger vil foregå i uge 28, derefter går jeg selv på ferie 🙂
 
Jeg ønsker dig den skønneste sommerferie fyldt med flow, energi og masser af kærlighed.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *