Sjælens Årshjul

Få det optimale ud af energierne i 2020.

2020 er et magisk og spændende år, hvor alt kan ske, alt er muligt, hvis altså vi er åbne og modtagelige for det, der kommer til os. Vi kan også blive i det gamle og velkendte, det er helt op til den enkelte selv at vælge vejen.

Jeg vælger at slå dørene op for dig, som vil med på en transformerende og magisk rejse her i 2020. En rejse hvor du får mulighed for at åbne dit hjerte og få kontakt med din smukke sjæl. Du vil komme til at give slip på gamle overbevisninger og mønstre, og i stedet tage din indre kraft og styrke hjem i dig selv, og dermed få en større indre bevidsthed. Det bliver et indre og ydre energiarbejde, som vil styrke dig på flere planer, så du bliver i stand til at høre din sjæls stemme, dit kald, din intuition og dermed bliver bedre til at manifestere det, du ønsker i og af livet.

Hver måned modtager du:

  • En live fløjteheling på månedens energi (som du kan lytte til igen og igen)
  • En tilhørende englekortlæsning
  • En fjernheling midt på måneden på gruppens behov
  • Min og hinandens hjerteenergi og sparring

Er du klar til at tage med på denne magiske sjælsrejse? At få det optimale ud af de kraftfulde energier i 2020? Er du klar til at ændre din vibration, og komme ud af 2020 i en mere strålende, glad og kærlig udgave af dig selv?

Så er du hjertelig velkommen i den lukkede FB-gruppe Sjælens Årshjul. Jo flere vi følges ad, jo stærkere energi. Du vælger selv, hvor meget transformation du ønsker i 2020. Dvs der er ingen binding, du betaler hver måned, og kan til hver en tid melde dig ud af gruppen. Hvis du kan mærke det bliver den fedeste transformation, og du vil spare penge, så er det også muligt at betale alle 11 rater på en gang.

Du er velkommen til at tage din veninde/ven/mand/kone med GRATIS den første måned.

Din investering i dig og din sjæl: 247 kr pr mdr                                                              Klik på linket Sjælens Årshjul

Ved tilmelding skriver du dig samtidig med op til mit nyhedbrev.

Nå du har betalt søger du om optagelse i gruppen her: https://www.facebook.com/groups/2221279771509474/?source_id=653973164709751