Fra stress og smerte til energi og overskud.

 

Jeg arbejder på celleplan på flere områder. Både med min fløjteheling og nu også med et supplement til cellerne.

Da jeg i mange år har interesseret mig for sundhed og kost til både hjerne og krop, lød det utroligt spændende i mine ører, da jeg blev præsenteret for Redox Signalmolekyler, som går helt ind på celleplan. Jeg syntes, det faldt i meget god tråd med min healing.

 

Redox Signalmolekyler har gjort en stor forskel både for mig selv, men også for mine børn. Efter et par turbulente år med skilsmisse, stress, flytning, fyring og meget usikkerhed, blev jeg sendt til tælling.

I sommeren 2017 blev jeg gjort opmærksom på RSM, som hjalp med til at få vendt bøtten igen.

I dag har:

  • Min stress vendt sig til overskud
  • Jeg sover bedre
  • Jeg har stort set ingen smerter
  • Jeg kan løbe igen
  • Ingen hedeture
  • Styrket immunforsvar
  • Min datter har meget mindre høfeber
  • Min søn har mere ro i kroppen
  • Ikke så meget teenage – vrede 😉

Jeg kan af hele mit hjerte kun sige, at det har gjort en kæmpe forskel for mig både på det mentale og fysiske plan. Det er noget af det mest spændende, jeg har beskæftiget mig med til dato.

Hvis du skulle have lyst til at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig, og få en personlig snak om hvad jeg kan gøre for dig.

 

Har du problemer med herpes, akne, rosea, eksem, blå mærker, forbrændinger, så kan du også få Redox Signalmolekyler til at smøre på huden. Min datter og jeg ELSKER det til ansigtet <3

Klik på linket og læs om, hvordan jeg bruger molekylerne til smertelindring og dyb afspænding: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/smertelindring/

 

Du kan læse mere inde på denne side og købe produkterne, men sig til, hvis du vil have et kundenummer, så du kan handle det til indkøbspris. http://trinegeltzer.teamasea.com/ 

 

Lidt fakta:

Din krop består af ca 75 billioner celler, som holder os sunde og raske og søger for, at alt fungerer i vores krop.  Cellerne har et fantastisk værktøj til at beskytte, reparere og gendanne raske celler med kaldet Redox Signalmolekyler. Disse molekyler er vi født med, men fra 12-års alderen falder antallet, og når vi er ca 70 år, er vi helt nede på ca 10%.  Har kroppen ikke nok Redox signalmolekyler, kan cellerne ikke reparere alle skaderne. Fortsætter påvirkningerne, vil der ikke gå lang tid før kroniske sygdomstilstande i cellerne vil opstå. Når cellerne bliver syge, producerer de færre Redox signalmolekyler. På denne måde er man kommet ind i en ond cirkel, hvor det kan være svært at rette op på cellerne igen.

 

Skader på cellerne kommer bl.a. af stress, for lidt motion, rygning, dårlig kost, solen, medicin og meget mere.

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20