Tør du se og – ikke mindst – gå de nye veje?

Når du slipper noget gammelt, gør du plads til noget nyt. Når du lukker en dør, åbner der sig en ny.

Mon ikke du kender disse sætninger, og husker du at bruge dem, gøre noget ved det? Det kan f.eks være, når vi rydder op og smider ud, giver slip på gamle relationer, stopper et samarbejde osv. Nogle gange er vi nødt til at give slip for at få noget andet ind i vores liv.

Da en kollega/ven og jeg besluttede os for at stoppe vores samarbejde, viste der sig fluks noget nyt og spændende. Det var ikke fordi, det ikke fungerede, eller fordi vi var trætte af hinanden – slet ikke, men vi kunne begge mærke, vi skulle noget andet. Hvad jeg helt præcist giver slip på, fortæller jeg på FB i den kommende uge, og hold øje med min webshop for der kommer nogle forrygende TILBUD, som KUN gælder i uge 40 :-). Derefter lukker og slukker vi.

Hvad jeg herefter kaster mig ud i af spændende ting, vender jeg tilbage til, når det er faldet på plads.

At give slip og få forløst en ny eller gammel sorg, bringer også nyt med sig, hvis vi vel at mærke er åbne og modtagelige for det. Jeg møder jævnligt mennesker, som tager sorgen på sig, som en ny identitet. Holder krampagtigt fast i den, i stedet for at åben hjertet op og tage det nye liv ind.

Det kan jeg selvfølgelig kun tillade mig at sige, fordi jeg selv har været der! Ting tager tid, men når vi er klar og TØR, så er der en ny og spændende vej, vi kan gå. Vi lærer altid noget af livets kolbøtter, især de der gør rigtig ondt. Min sorg førte mig til Sjælens tone, og det at spille fuldstændig intuitivt/helende, og i dag hjælper fløjtens smukke toner bl.a. andre i sorg til at åbne hjertet, og se at livet stadig er smukt – trods alt.

Vil du høre lidt om “Afskedsritual med Afdødekontakt ved Sjælens tone” så tjek min lille video ud her på Youtube: https://youtu.be/O4o-Urov7eU

Tilmelding senest tirsdag d. 1/10 til næste smukke aften her: https://holistisk.org/events/?fbclid=IwAR0ZARt2l1B8XkJNTuiA70e6WCdHRMaObAi_W-WPa2IO07S2LYkTj74THxE#!event/2019/10/2/afsked-og-afd-248-dekontakt-ved-sj-230-lens-tone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *