Toner fra sjælen

MIT HJERTEBARN ER BLEVET FØDT. 

En BOG om min rejse med min fløjte gennem kærlighed og ned i det aller dybeste mørke og op til healing og forløsning.

En hudløst ærlig fortælling om min rejse gennem livet.

Nu giver jeg min fortælling fri, og som min kære læremester siger: “Man skal lade sig falde, for at blive grebet af en engel.”

D.17/12 er årsdagen for min elskede datter, og det bliver dagen for udgivelsen af “Toner fra sjælen.”

Efterfølgende har jeg fået en meget smuk udtalelse:

Jeg tror aldrig jeg har læst en bog, der så enkelt og usentimentalt og samtidig på smukkeste vis fortæller om LIVET.

Jo, den handler også om smerten ved at miste – den stærkeste smerte at miste sit elskede barn – en smerte, der aldrig forsvinder.
Trine beskriver det uden omsvøb – det er en barsk historie – og alligevel er der en rød tråd af stærk livskraft gennem hele bogen. En livskraft der stråler fra Trines hånd, så man ikke får ondt af hende, men tværtimod gribes man af denne usynlige, uforklarlige LIVSKRAFT – DRIVKRAFT – GÅ PÅ MOD.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Der er SÅ mange guldkorn i denne lille, kompakte, vise bog, som nu ligger på mit natbord og den kommer til at følge mig resten af livet, for den er en reminder – en opstrammer til stunder, hvor jeg ikke kan se LYSET.
Bare slå op på sidste del af bogen – og du er straks tilbage ved livet og dets ESSENS:

Glæden ved livet – kærligheden – omsorgen for hinanden – og klarheden over hvad meningen er med dit liv?

Tak, Trine <3″

Send mig en mail på tgd@sjaelens-tone.dk med navn, adresse, mail og tlf nr og indbetal på mobilpay 76140.

Pris: 99 kr + 33 kr i porto

 

Fra bagsiden:

En hudløst ærlig fortælling om min rejse gennem livet.

En rejse i musikkens verden gennem sorg, kærlighed, udvikling og store beslutninger ind til den kvinde og det menneske, jeg er i dag. En rejse, der skubbede mig ud over kanten og ned i det dybeste mørke, men som blev healet og vendt til nye indsigter. En rejse og en udvikling, som aldrig slutter

Jeg håber, den vil inspirere dig, sætte tanker i gang, og få dig til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Bagerst i bogen finder du fokusord og små meditationsøvelser, som kan hjælpe dig med at få kontakt med din smukke sjæl, så DU kan springe ud og stråle som den skønneste blomst i DIT liv.

                                                       

 Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev? Ellers så følg Sjælens tone her: http://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *