Musik til din baby og bronzeafstøbning.

 

Få din nattesøvn med et spædbarn! Musik hjælper små og store børn med at falde i søvn.

Mange børn falder trygt i søvn, når man synger eller spiller en vuggevise for dem. Har du en baby/barn, der holder “fest” kl 02 om natten, vågner ofte eller er urolig i løbet af dagen, så er der stor hjælp at hente med beroligende musik. Det får både dit barn OG dig til at slappe af, og de smukke toner fra fløjten skaber ro og harmoni til hele familien.

Undersøgelser viser at musik påvirker hjernen positivt, og at 2 måneder gamle babyer kan genkende korte melodier og nogen påstår (har selv oplevet det), at barnet allerede  fra 35. uge i maven vil være i stand til at genkende en sang eller et bestemt stykke musik, hvis forældrene synger eller spiller dette igen og igen. Så hvis man introducerer en vuggevise allerede i slutningen af graviditeten, så kan man se, at den samme vuggevise giver barnet ro efter fødslen, fordi den er genkendelig.

 

Du kan enten vælge en færdiglavet vuggevise med meditative fløjtetoner, eller få indspillet en helt personlig vuggevise som passer lige præcis til dit barn, og som dermed har en endnu større effekt på barnets søvn, velvære og adfærd. Lad musikken indgå i dit putteritual, og få selv ro og glæde af den.

Du finder vuggevisen her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/vuggevise-med-meditativ-floejteheling/

Og dit barns personlige musik her: https://xn--sjlens-tone-b9a.dk/product/personlig-vuggevise/

 

Vil du have et smukt minde for livet, som ALDRIG går i stykker?

Så tilbyder jeg i samarbejde med CS Metal at tage ud og lave et første aftryk af dit barns hænder og fødder, som Christian Simmelsgaard derefter laver til smukke bronzeafstøbninger.

Du kan læse meget mere her på siden: https://cs-metal.dk/

 

 

Modtag en smuk og hjerteåbnende lydfil i din indbakke, som hjælper dig til mindre stress, giver glæde, energi og kærlighed, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her: https://sjaelens-tone.us1.list-manage.com/subscribe?u=7f9e4b65fac1550bf899e51e6&id=6c91d84e20